‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Klik her hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet
onsdag 01. november 2023 Survey
 
 
Kære læser

For et par uger siden uge bad vi om din hjælp til at finde finanssektorens bedste arbejdspladser set fra medarbejdernes synsvinkel.

Vi vil sætte stor pris på dine input. Deltager du, er du med i lodtrækningen om et Apple Watch eller hovedtelefoner fra B&O.

Klik her for at deltage

Hvilke finansielle virksomheder har det bedste omdømme blandt de ansatte i sektoren? Hvor er det bedst at arbejde, hvilke virksomheder tilbyder de bedste karrieremuligheder, og hvor vil du være mest stolt af at arbejde?

Undersøgelsen laves i samarbejde med Wilke, og det tager cirka 10 minutter at gennemføre. Deltagelsen er anonym. Klik på linket ovenfor for at deltage.


På forhånd mange tak for hjælpen.

Anders Heering
Chefredaktør, Watch Medier


Mere om undersøgelsen:
Hvis du har spørgsmål til undersøgelsen, er du meget velkommen til at kontakte chefanalytiker Jens Ruskov, jbr@watchmedier.dk.
Resultaterne af undersøgelsen danner grundlag for en rapport, der udgives i januar 2024.
Rapporten er en del af vores videntilbud, FW Insight. Læs mere om FW Insight her
Hovedresultaterne bliver desuden offentliggjort på finanswatch.dk.


Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails fra FinansWatch Survey fremover, kan du afmelde dig her.