Persondataforordning: Hvad skal andelsboligforeninger gøre?

Den nye persondataforordning, der er udformet af EU, træder i kraft 25. maj 2018. Det betyder overordnet set, at der indføres en række krav til behandling af persondata for ejendomsbesiddere, herunder andelsboligforeninger. Men hvad er persondata helt lavpraktisk, og hvad kommer den nye lov til at betyde for den enkelte andelshaver og bestyrelsesarbejdet?

Gode råd til andelsboligforeningens håndtering af persondata

Tre finansieringsløsninger til altanprojektet

Altanpopulariteten boomer i disse år, men hvordan stabler man et altanprojekt på benene, og hvordan kan det bedst betale sig for en andelsboligforening at finansiere det? Vi har taget en snak med Patrick Kuklinski, direktør for administrationsselskabet Cobblestone, som giver sit besyv på de mest fordelagtige finansieringsmuligheder til et altanprojektet. Derudover giver vi også gode råd til altanprojektet, så I er klædt godt på til processen.

Værd at vide om finansiering af altaner

Bryggerånden i Carlsbergs gamle bygninger lever endnu

I over 100 år blev der masseproduceret øl i Carlsbergs gamle industribygninger på Rahbeks Allé i København V. Brygget bliver der stadig, men i et helt andet omfang.

Andelsboligforening med eget bryggeri

Dit altanprojekt, fra start til slut

I takt med at foråret nærmer sig spirer drømmen om altaner hos mange andelsboligejere. Forestillingen om at drikke morgenkaffe i den friske luft eller nyde de sidste solstråler efter en lang arbejdsdag – kan gøre altandrømmen svær at slippe igen. Altan.dk har hjulpet flere hundrede foreninger sikkert igennem altanprojektets mange faser og på Altan.dk kan du læse meget mere om altanprojektets faser fra A-Z.

Dit altanprojekt, fra start til slut
 

Påvirker sammenlægning valuarvurdering?

Læs hvad ekspert Peter Ryaa svarer ➝
 

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud på byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk