Hulpdiensten houden ontruimingsoefening in Goes GOES – Meerdere brandweervoertuigen en een ambulance zijn dinsdagmorgen ingezet voor een ontruimingsoefening in een school in Goes.

Lees verder (0 reacties) »
Aanrijding fietser-scooter M.A. de Ruyterlaan Goes GOES – Een fietser is dinsdagmorgen bij een aanrijding in Goes gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder (0 reacties) »
Fietser gewond bij ongeval Graaffstraat Goes GOES – Bij een ongeval op de Graaffstraat in Goes is dinsdagmorgen een fietser lichtgewond geraakt. De hulpdiensten werden ingezet.

Lees verder (0 reacties) »
Meerdere woninginbraken in meivakantie MIDDELBURG– De politie zoekt getuigen van woninginbraken in Kapelle en Biezelinge.  Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Lees verder (0 reacties) »
Ongeval met tankwagen op A58 Goes: weg dicht GOES - Op de snelweg A58 tussen is vanochtend tussen Heinkenszand en Goes een ongeluk gebeurd tussen een tankwagen en een personenauto. Hierdoor is de weg ter plekke afgesloten, zo meldt de ANWB.

Lees verder/Bekijk video (5 reacties) »
Auto in sloot Kettingdijk Tholen, één gewonde THOLEN – Een persoon is maandagnacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in de polder bij Tholen. De bestuurder belandde met zijn auto in een sloot.

Lees verder/Bekijk video (2 reacties) »
Camperaars gewaarschuwd op Walcheren MIDDELBURG – Agenten van het politiebasisteam hebben deze nacht een kampeerder gewaarschuwd voor het kamperen met een camper. Dit is op Walcheren niet toegestaan.

Lees verder (8 reacties) »
Camper, auto's en loods zwaar beschadigd door brand Wissenkerke WISSENKERKE – Meerdere brandweereenheden zijn maandagnacht ingezet voor een grote brand bij een autohandelaar in Wissenkerke. Meerdere geparkeerde auto’s liepen zware schade op door de brand.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Gebruikershoeveelheid drugs in beslag genomen MIDDELBURG – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft maandagavond bij een controle bij een overlastplek drugs in beslag genomen.

Lees verder (3 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 03-05 - Dodelijk ongeluk Langeweg (N258) Axel      
» 03-05 - Slachtoffer ongeval N258 Axel is 33-jarige vrouw      
» 02-05 - Ernstig ongeluk IJzendijke: Fietsers in botsing met tractor      
» 04-05 - Treinverkeer gestremd vanwege dodelijke aanrijding 's-Heer Arendskerke      
» 04-05 - Ruzie tussen buren eindigt in gebroken neus      
» 05-05 - Vrouw verstoort openbare orde bij Bevrijdingsfestival      
» 04-05 - Porsche Cayenne crasht in Goes, bestuurder aangehouden      
» 02-05 - Hulpdiensten ingezet voor noodsituatie Kapelle      
» 03-05 - Politie doet onderzoek naar toedracht dodelijk ongeval Axel      
» 02-05 - Code geel vervroegd naar 20.00 uur      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links