Zo arresteerde politie straatrovers Hulst HULST - In de nacht van 20 op 21 oktober kreeg de politie in Hulst te maken met een reeks van wel zeven straatroven. Goede coördinatie en ook een beetje geluk hebben er aan bij gedragen dat dezelfde nacht twee (en later nog eens twee anderen) konden worden aangehouden. De politie deed vandaag in gesprek met journalisten uitvoerig uit de doeken hoe men die nacht heeft ingezet en hoe men tot de vier arrestaties is gekomen.

Lees verder (0 reacties) »
Dalende trend aantal woninginbraken zet door MIDDELBURG - De dalende trend met betrekking tot het aantal woninginbraken in Zeeland zet door. In Zeeland lag het aantal inbraken tot en met oktober op 443. In dezelfde periode vorig jaar waren dit nog 531 inbraken: een daling van bijna 20 procent.

Lees verder (0 reacties) »
Bestuurder scootmobiel tegen gevel Lidl TERNEUZEN - De bestuurder van een scootmobiel is woensdagochtend in Terneuzen tegen de gevel van een Lidl-supermarkt gereden.

Lees verder (0 reacties) »
Pool opgepakt voor rijden onder invloed drugs KATS - Een 28-jarige Poolse man die zich hinderlijk ophield bij een tankstation in Kats is maandagavond opgepakt voor het rijden onder invloed van drugs.

Lees verder (5 reacties) »
Verdachte moord Oostburg intimideerde getuigen MIDDELBURG - Eén van de verdachten van de moord op de 24-jarige Sirwan Kassan op 3 maart in Oostburg heeft mogelijk geprobeerd getuigen te intimideren. Dat heeft de officier van justitie vandaag gezegd. De behandeling van de zaak is op 5 februari.

Lees verder (1 reactie) »
Broer van overleden vrouw Hulst vermist HULST - Sinds zaterdag wordt de 75-jarige Remy Verdurmen uit Hulst vermist. Volgens omwonenden is de vermiste man de broer van de vrouw die gisteren levenloos werd aangetroffen in haar woning aan de Zandstraat. Politie-onderzoek heeft uitgewezen dat zij is overleden na een wanhoopsdaad.

Lees verder (1 reactie) »
Best bekeken nieuws:
» 13-11 - Dode gevonden in woning Zandstraat Hulst      
» 13-11 - Zeer grote brand bij bedrijf Sint-Maartensdijk      
» 14-11 - Broer van overleden vrouw Hulst vermist      
» 13-11 - Asbest vrijgekomen bij brand Sint-Maartensdijk      
» 11-11 - Automobilist rijdt weg met slang nog in tank      
» 11-11 - Traumahelikopter voor val van paard      
» 09-11 - Meisje gewond na valpartij met fiets      
» 11-11 - Persoon valt van schip in sluis Terneuzen      
» 10-11 - Weer rijbewijs ingevorderd op Sloeweg      
» 12-11 - Gewonde bij botsing in Middelburg      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links