Brand elektriciteitskast winkel Klokstraat Sluis SLUIS - In het centrum van Sluis heeft zaterdag aan het einde van de ochtend brand gewoed in een winkelpand.

Lees verder (0 reacties) »
Man steekt gestolen spullen ex in brand KRUININGEN - De politie heeft zaterdagochtend op de Stationsweg in Kruiningen een 30-jarige man uit Zierikzee aangehouden op verdenking van brandstichting en diefstal.

Lees verder (0 reacties) »
Man dreigt met mes, politie spuit pepperspray TERNEUZEN - Een 60-jarige man uit Terneuzen is vrijdag door de politie bespoten met pepperspray nadat hij twee politiemensen had bedreigd met een mes.

Lees verder (0 reacties) »
Automobilist Clinge had te veel gedronken CLINGE - De automobilist die vrijdagavond bij de Clingeweg in Clinge met zijn auto in een sloot reed, had te veel alcohol gedronken.

Lees verder (1 reactie) »
Jongens opgepakt op bouwterrein Goes GOES - De politie heeft vannacht in Goes twee minderjarige jongens aangehouden die zich op een bouwterrein bevonden.

Lees verder (0 reacties) »
In totaal drie gewonden bij ernstig ongeluk A58 GOES - Bij het ernstige verkeersongeval vannacht op de A58 bij Goes raakte niet één maar drie personen zwaargewond.

Lees verder (0 reacties) »
Bejaarde vrouw gewond bij fietsongeluk BURGH-HAAMSTEDE - Een bejaarde vrouw is vrijdag halverwege de middag in Burgh-Haamstede gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Lees verder (0 reacties) »
Brandweer doet metingen: 3x loos alarm THOLEN - De afgelopen dagen is de brandweer in de gemeente Tholen drie keer ingezet om metingen te verrichten. Telkens was er echter sprake van loos alarm.

Lees verder (0 reacties) »
Grote brand verwoest woning Colijnsplaat COLIJNSPLAAT - In een woning aan de Zuid-Kerkstraat in Colijnsplaat heeft vannacht een grote uitslaande brand gewoed. Niemand raakte gewond.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Ernstig verkeersongeval op A58 Goes GOES - Bij een verkeersongeval op de A58 is vannacht ter hoogte van Goes iemand ernstig gewond geraakt.

Lees verder/Bekijk video (1 reactie) »
Best bekeken nieuws:
» 13-11 - Dode gevonden in woning Zandstraat Hulst      
» 14-11 - Broer van overleden vrouw Hulst vermist      
» 13-11 - Zeer grote brand bij bedrijf Sint-Maartensdijk      
» 13-11 - Asbest vrijgekomen bij brand Sint-Maartensdijk      
» 14-11 - Naar HALT voor omtrappen klikobak      
» 11-11 - Automobilist rijdt weg met slang nog in tank      
» 12-11 - Gewonde bij botsing in Middelburg      
» 11-11 - Traumahelikopter voor val van paard      
» 14-11 - Pool opgepakt voor rijden onder invloed drugs      
» 14-11 - Verdachte moord Oostburg intimideerde getuigen      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links