Fietser gewond bij aanrijding in Tholen THOLEN - Een fietser is maandagochtend gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. De aanrijding vond plaats op de Molenvlietsedijk in Tholen.

Lees verder (0 reacties) »
Zeiljacht met motorpech, KNRM schiet te hulp RITTHEM - Bij Ritthem heeft zondagmiddag een zeiljacht te kampen gekregen met motorproblemen. De bemanning van de KNRM-reddingboot van het station Breskens voer uit om hulp te verlenen.

Lees verder (0 reacties) »
Twee gewonden bij botsing auto-scooter Kapelle KAPELLE - Bij een botsing tussen een auto en een scooter zijn maandagochtend in Kapelle twee personen gewond geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder/Bekijk video (1 reactie) »
Aangehouden vrouw Kruiningen was dronken KRUININGEN – De vrouw die afgelopen nacht een ongeval had veroorzaakt in Kruiningen had te veel gedronken en had geen geldig rijbewijs. De vrouw is aangehouden.

Lees verder (1 reactie) »
Barbecue zet container in brand Wolphaartsdijk WOLPHAARTSDIJK – De brandweer van Wolphaartsdijk is zondagmiddag ingezet voor een containerbrand bij de Meerkoet langs het Veerse Meer.

Lees verder (0 reacties) »
Plankgas over N62, rijbewijs kwijt TERNEUZEN – Bij een snelheidscontrole op de Tractaatweg bij Axel is een man gelaserd met een snelheid van 196 km/uur.

Lees verder (3 reacties) »
Woning in Sas van Gent bekogeld met eieren SAS VAN GENT – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft zondagavond bemiddeld tussen twee partijen vanwege dat er eieren naar een woning waren gegooid in Sas van Gent.

Lees verder (1 reactie) »
Brand in tuinhuis Kreeksingel Hoek HOEK –  Deze nacht heeft er in een achtertuin van een woning in Hoek een brandje gewoed in een tuinhuis. De brandweer werd ingezet.

Lees verder (0 reacties) »
Vrouw aangehouden na veroorzaken ongeval Kruiningen KRUININGEN – De politie heeft zondagnacht een vrouw aangehouden nadat zij betrokken was bij een ongeval in Kruiningen. Ze reed met haar voertuig tegen een geparkeerde bus aan.

Lees verder (1 reactie) »
Best bekeken nieuws:
» 17-06 - Dode en twee gewonden bij ongeluk N57 Serooskerke (W)      
» 17-06 - Getuigen gezocht van dodelijk ongeval N57 Serooskerke (W)      
» 22-06 - Zwaargewonden bij steekpartij camping Vrouwenpolder      
» 23-06 - Tweejarig jongetje vermist in Breskens      
» 18-06 - Bestuurder aangehouden bij kettingbotsing Middelburg      
» 23-06 - Man overleden in jachthaven Breskens      
» 17-06 - Beschonken bestuurster rijdt in sloot Zaamslag      
» 20-06 - Auto op zijn kop naast Deltaweg (N256) bij Kats      
» 18-06 - Frans trio heeft bijna 13.000 euro cash bij zich      
» 21-06 - Auto rijdt tegen lantaarnpaal Sas van Gent      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» X (Twitter) (live updates)
Gesponsorde links