Scooterrijdster gewond bij botsing met auto MIDDELBURG - Op de Walcherseweg in Middelburg is vrijdagochtend een scooterrijdster gewond geraakt bij een botsing met een auto.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Onderzoek naar inbraken Middelburg MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart na twee meldingen van woninginbraken in een portiekflat aan de Meestoof in Middelburg.

Lees verder (0 reacties) »
Man werd gestoken met aardappelschilmesje TERNEUZEN - Het steekincident donderdagavond in Terneuzen vond plaats bij een opvanglocatie van het Leger des Heils. Volgens de politie werd het slachtoffer gestoken met een aardappelschilmesje.

Lees verder (0 reacties) »
Verdachten inbrakenreeks strandhokjes weer vrij ZOUTELANDE - De twee jongens die deze week werden opgepakt na een reeks van inbraken en vernielingen in en aan strandhuisjes langs de Walcherse kust zijn weer op vrije voeten.

Lees verder (0 reacties) »
Politie waarschuwt voor pannenverkoper ZUIDDORPE - De politie in Zeeuws-Vlaanderen waarschuwt op social media voor een pannenverkoper.

Lees verder (2 reacties) »
Britse SAR-helikopter naar Rescue Vlissingen VLISSINGEN - Voor het eerst in de historie van Rescue Vlissingen zal volgende week woensdag ook een SAR-helikopter van de Britse Bristow Group een demonstratie verzorgen.

Lees verder (0 reacties) »
Ongeluk A58 Arnemuiden blijkt flinke klus ARNEMUIDEN - Het bergen van een auto na een eenzijdig ongeluk op de A58 bij Arnemuiden bleek vannacht een urenlange klus.

Lees verder/Bekijk video (3 reacties) »
Steekpartij Terneuzen, één arrestatie TERNEUZEN - Bij de Stationsweg in Terneuzen is donderdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij.

Lees verder (0 reacties) »
Scooter in brand na valpartij Terneuzen TERNEUZEN - Bij de Sloelaan in Terneuzen is donderdagavond een scooter in brand gevlogen na een ongeval.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 07-08 - Dodelijk bedrijfsongeluk in Biervliet      
» 04-08 - Traumahelikopter voor reanimatie op strand      
» 07-08 - Ernstig auto-ongeluk op N61 bij Hoek      
» 07-08 - Grote brand verzamelpand Innovatieweg Hoek      
» 06-08 - Flinke file na botsingen op A58      
» 03-08 - Gewonde bij ongeluk met riksja Oostkapelle      
» 06-08 - Zwaargewonde op perceel Zonnemaire      
» 06-08 - Twee gewonden na steekpartij Vlissingen      
» 05-08 - Fietser zwaargewond na val Vlissingen      
» 05-08 - Vier auto’s botsen op N57 Serooskerke      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links