Politie rijdt bijna 200 bij achtervolging op A58 MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond en vannacht met hoge snelheid twee verschillende automobilisten achtervolgd. Eén van hen bleek te veel alcohol gedronken te hebben.

Lees verder (0 reacties) »
Jongen (17) nacht cel in voor valse briefjes RENESSE - In een café aan de Hogezoom in Renesse is in de nacht van zaterdag op zondag een 17-jarige jongen uit Scharendijke aangehouden omdat hij met een vals biljet van vijftig euro betaalde.

Lees verder (0 reacties) »
Politie neemt rijbewijzen drankrijders in MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Hengstdijk en Middelburg automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

Lees verder (0 reacties) »
Mogelijk alcohol in spel bij ongeluk Oud-Vossemeer OUD-VOSSEMEER - De politie onderzoekt of de bestuurder van een auto die vanochtend te water raakte bij Oud-Vossemeer alcohol had gedronken.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Dronken automobiliste richt schade aan GOES - Een dronken automobiliste heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Goes op verschillende plaatsen schade veroorzaakt. Haar rijbewijs is ingenomen.

Lees verder (1 reactie) »
Incident Westdorpe nog niet opgehelderd WESTDORPE - Het is nog altijd niet duidelijk wat zich vrijdag precies heeft afgespeeld bij het weiland in Westdorpe waar een auto en een verwarde man werden aangetroffen.

Lees verder (0 reacties) »
Auto uitgebrand Oranjestraat Terneuzen TERNEUZEN - In Terneuzen is vannacht een auto in vlammen opgegaan. Een tweede voertuig raakte beschadigd.

Lees verder (0 reacties) »
Materiële schade bij ongevallen op Tholen MIDDELBURG - Bij ongevallen in Sint-Annaland en Oud-Vossemeer is zaterdagavond materiële schade ontstaan.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 06-02 - Heistelling omgevallen op bouwplaats Yerseke      
» 07-02 - Gewapende vrouw overvalt tankstation      
» 05-02 - Bestelbusje schiet van A58, 1 gewonde      
» 04-02 - Automobiliste richt ravage aan in Sluis      
» 07-02 - Agenten onwel bij incident gevaarlijke stof Sluiskil      
» 05-02 - Flink wat rook bij woningbrand Souburg      
» 06-02 - Brandweer rukt uit voor auto in sloot      
» 07-02 - Witwassen: arrestatie en inbeslagnames      
» 07-02 - Locomotief ontspoord bij Nieuwdorp      
» 06-02 - Overleden man vermoedelijk al maand in woning      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links