Brandje in woning Veersesingel Middelburg MIDDELBURG - In een woning aan de Veersesingel in Middelburg heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Getuigen gezocht van bedrijfsinbraak Tholen THOLEN - De wijkagent van Tholen heeft via Twitter bekend gemaakt op zoek te zijn naar getuigen van een bedrijfsinbraak in Tholen.

Lees verder (0 reacties) »
ISD-maatregel geëist tegen 53-jarige Rotterdammer MIDDELBURG - Vanwege de mishandeling van een medegedetineerde is vandaag de ISD-maatregel geëist tegen een 53-jarige Rotterdammer. Dat betekent een verblijf van twee jaar in een inrichting voor veelplegers.

Lees verder (0 reacties) »
Verzoek tot verlengen van tbs Terneuzenaar (73) MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft vrijdag de rechtbank verzocht de tbs met dwangverpleging, die de 73-jarige Terneuzenaar J. T. in 2013 was opgelegd, met twee jaar te verlengen. T. kreeg destijds die straf opgelegd voor ontucht met een tienjarige jongen, het maken van kinderporno en het bezit daarvan.

Lees verder (2 reacties) »
Zaak dodelijk ongeval nieuwjaarsnacht 2019 aangehouden MIDDELBURG - De 37-jarige Pool L. S. zal nog zeker enkele maanden moeten wachten eer de rechtbank zich over de zaak buigt en hij hoort wat hem aan straf boven het hoofd hangt. L wordt ervan verdacht in de nieuwjaarsnacht van 1 januari 2019 in Vlissingen een 24-jarige fietser te hebben doodgereden.

Lees verder (1 reactie) »
Man gewond bij eenzijdig ongeluk Vlissingen VLISSINGEN - Bij een eenzijdig ongeluk in Vlissingen is vrijdagmorgen een man gewond geraakt.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 11-01 - Auto te water Jim Morrispad Goes      
» 13-01 - Auto beschoten in Terneuzen, man gewond      
» 13-01 - Urenlang onderzoek na schietpartij Terneuzen      
» 13-01 - Gewonde bij ongeluk Breeweg Yerseke      
» 12-01 - Politiehond bijt personen bij opstootje      
» 13-01 - Fietser overleden na ongeluk Zierikzee      
» 12-01 - Traumaheli 2x geland na melding Renesse      
» 11-01 - Politie beukt deur in bij onderzoek wietkwekerij      
» 13-01 - Traumahelikopter landt bij ziekenhuis      
» 11-01 - Ongeluk op tolplein Westerscheldetunnel      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links