Automobilist vliegt uit de bocht bij Serooskerke (W) SEROOSKERKE (W) - Vrijdagavond is een automobilist met zijn auto net buiten Serooskerke (W) uit de bocht gevlogen. De auto belandde in de sloot. Er vielen geen gewonden.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Twee personen mee naar politiebureau na auto-ongeluk TERNEUZEN - Bij het sluizencomplex in Terneuzen is vrijdagavond een auto van de weg geraakt en vervolgens tegen een verkeerslicht gereden. Twee personen zijn door de politie meegenomen naar het bureau.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Flinke partij Crystal Meth aangetroffen in haven ROTTERDAM - Een flinke partij Crystal Meth is afgelopen woensdag aangetroffen in het Rotterdamse havengebied. De container waar de drugs in gevonden werd, was bestemd voor een bedrijf in Middelburg. Dat heeft het Openbaar Ministerie zojuist bekendgemaakt.

Lees verder (2 reacties) »
Identiteit slachtoffer dodelijke schietpartij bekend VLISSINGEN - De man die gisteren omkwam bij de schietpartij in Vlissingen is een 28-jarige man uit Goes. In het onderzoek is de politie nog op zoek naar een specifiek voertuig dat op de bewuste locatie werd gezien. Tips zijn van harte welkom, zo meldt de politie vanmiddag.

Lees verder (0 reacties) »
Boot maakt water voor Domburg, KNRM schiet te hulp DOMBURG - Voor de kust van Domburg is de KNRM vanochtend de opvarenden van een bootje te hulp geschoten. Ook een schip van de kustwacht kwam ter plaatse.

Lees verder (0 reacties) »
Fietser gewond na aanrijding Oost-Souburg OOST-SOUBURG - Een fietser is vanmiddag in Oost-Souburg gewond geraakt nadat hij door een automobilist was aangereden. Een ambulance kwam ter plaatse maar de fietser hoefde na een medische controle niet mee naar het ziekenhuis.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 02-09 - Zeer grote brand bij frietfabriek Kruiningen      
» 31-08 - Gewonde bij schietpartij Van Dishoeckstraat Vlissingen      
» 31-08 - Noodsituatie in Annie M.G. Schmidttunnel Kapelle      
» 02-09 - Weer ongeluk op Deltaweg bij Wilhelminadorp      
» 03-09 - Brand in stapel hooi, opschaling naar middelbrand      
» 04-09 - Arrestatieteam houdt man aan in Middelburg      
» 31-08 - Groepje fietsers ten val bij Vogelwaarde      
» 04-09 - Gewonden bij aanvaring schepen Rilland      
» 02-09 - Man verschanst zich op dak woning Vlissingen, hulpdiensten ter plekke      
» 01-09 - Politie doorzoekt woning in Vlissingen      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» X (Twitter) (live updates)
Gesponsorde links