Vanavond code geel vanwege regen- en onweersbuien MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor vanavond code geel afgegeven voor de provincie Zeeland. Dit houdt in dat de weersomstandigheden voor hinder kunnen zorgen.

Lees verder (0 reacties) »
42 maanden celstraf geëist voor woningoverval Terneuzen Middelburg - De 33-jarige A. K. uit Oudenbosch hoorde de rechtbank in Middelburg 42 maanden celstraf eisen vanwege een vermeende woningoverval.

Lees verder (0 reacties) »
Dronken bestuurder belandt in de sloot Sint-Annaland SINT-ANNALAND - Een dronken bestuurder is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto in de sloot beland bij Sint-Annaland. De man raakte niet gewond.

Lees verder (1 reactie) »
Bromfietser doorgereden na botsing met fietser in Sas van Gent SAS VAN GENT - Vrijdagavond werd in Sas van Gent een fietser aangereden door een bromfietser. De bromfietser is na het ongeval doorgereden.

Lees verder (0 reacties) »
Automobilist ongeval sluizencomplex Terneuzen mogelijk onder invloed TERNEUZEN - De man die gisteren met zijn auto bij het sluizencomplex in Terneuzen tegen een verkeerslicht reed wordt verdacht van het rijden onder invloed.

Lees verder (1 reactie) »
Bestuurder gecrashte auto Middelburg mogelijk onder invloed MIDDELBURG - De bestuurder die gisteren zijn auto in Middelburg tegen de paal van een verkeersbord total-loss reed, verkeerde mogelijk onder invloed van verdovende middelen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Lees verder (1 reactie) »
Auto ramt verkeersbord, bestuurder komt met schrik vrij MIDDELBURG - Een automobilist is vannacht in Middelburg met zijn auto tegen de paal van een verkeersbord aangereden. Ondanks de aanzienlijke schade kwam hij met de schrik vrij.

Lees verder/Bekijk video (3 reacties) »
Automobilist vliegt uit de bocht bij Serooskerke (W) SEROOSKERKE (W) - Vrijdagavond is een automobilist met zijn auto net buiten Serooskerke (W) uit de bocht gevlogen. De auto belandde in de sloot. Er vielen geen gewonden.

Lees verder/Bekijk video (1 reactie) »
Best bekeken nieuws:
» 02-09 - Zeer grote brand bij frietfabriek Kruiningen      
» 31-08 - Gewonde bij schietpartij Van Dishoeckstraat Vlissingen      
» 31-08 - Noodsituatie in Annie M.G. Schmidttunnel Kapelle      
» 02-09 - Weer ongeluk op Deltaweg bij Wilhelminadorp      
» 03-09 - Brand in stapel hooi, opschaling naar middelbrand      
» 04-09 - Arrestatieteam houdt man aan in Middelburg      
» 31-08 - Groepje fietsers ten val bij Vogelwaarde      
» 04-09 - Gewonden bij aanvaring schepen Rilland      
» 02-09 - Man verschanst zich op dak woning Vlissingen, hulpdiensten ter plekke      
» 05-09 - Dode en zwaargewonde bij schietpartij Vlissingen      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» X (Twitter) (live updates)
Gesponsorde links