Ongeval met bus in Goes, meerdere lichtgewonden GOES - Op de Middelburgsestraat in Goes heeft woensdagavond een ongeluk plaatsgevonden met een lijnbus van Connexxion. Er zijn meerdere personen lichtgewond geraakt.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Minder Zeeuwse verkeersboetes in afgelopen vier maanden MIDDELBURG - In de afgelopen vier maanden zijn in Zeeland bijna 3.000 boetes minder uitgedeeld dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook landelijk is een daling te zien, zo meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Lees verder (0 reacties) »
Man veroordeeld voor ontucht met vier Zeeuwse kinderen MIDDELBURG - Een man uit Bodegraven is vanmiddag in de rechtbank in Middelburg vanwege ontucht met vier Zeeuwse kinderen veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 24 maanden en tbs met voorwaarden. Ook moet hij de slachtoffers en hun ouders een schadevergoeding betalen.

Lees verder (0 reacties) »
Arbeidsmigranten vaak gehuisvest zonder vergunning TERNEUZEN - Tijdens een controle op kamerverhuur aan arbeidsmigranten zijn dinsdagavond in de gemeente Terneuzen flink wat overtredingen geconstateerd. Van de 53 gecontroleerde woningen hadden maar liefst 45 niet de vereiste vergunning. Verder waren er onder meer problemen met de brandveiligheid en ook waren bouwkundige zaken niet op orde.

Lees verder (1 reactie) »
Eis: 2 jaar cel vanwege misbruik dochter en stiefdochter MIDDELBURG - Als het aan de officier van justitie ligt wordt de 62-jarige A. N. uit Yerseke veroordeeld tot een celstraf van twee jaar waarvan acht maanden voorwaardelijk. Daarnaast zou hij een schadevergoeding van in totaal 14.000 euro aan zijn slachtoffers moeten betalen.

Lees verder (0 reacties) »
Op heterdaad betrapte winkeldief wordt agressief VLISSINGEN - Een man uit Vlissingen heeft vanmiddag geprobeerd een fles wijn uit een winkel in zijn woonplaats mee te nemen zonder te betalen. Toen dit niet lukte werd de man agressief.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 22-09 - Auto te water jachthaven Brouwershaven      
» 22-09 - Ernstig ongeluk Oostkapelle, twee traumahelikopters ingezet      
» 21-09 - Overval op vakantiepark Marina Beach Hoek      
» 22-09 - Fietsers met elkaar in botsing in centrum Goes      
» 22-09 - Zwaargewonde fietsster Wilhelminadorp overleden      
» 23-09 - Geen treinen vanwege aanrijding bij station Rilland      
» 23-09 - Actie opsporingsdiensten in Middelburg: één arrestatie      
» 23-09 - Fatale aanrijding trein Rilland noodlottig ongeluk      
» 21-09 - Uitslaande woningbrand Groenendijk Kloosterzande      
» 22-09 - Brandweer ingezet voor brand in hooiberg Zoutelande      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» X (Twitter) (live updates)
Gesponsorde links