Auto's botsen op Nieuwe Zuidbeekseweg Vlissingen VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn gisterenavond ingezet voor een ongeval met twee auto’s op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen.

Lees verder (0 reacties) »
Nog twee aanhoudingen voor gewapende overval Westkapelle WESTKAPELLE – De politie heeft vandaag nog twee verdachten aangehouden voor de overval op de juwelier in Westkapelle. Er werd bij de overval gedreigd met een vuurwapen.

Lees verder (0 reacties) »
Politie onderzoekt woninginbraak Kapelledreef Clinge CLINGE – De politie doet onderzoek naar een woninginbraak in Clinge. Hierbij is zij op zoek naar getuigen.

Lees verder (0 reacties) »
Arrestaties vanwege overval juwelier Westkapelle BIGGEKERKE - De politie heeft bij Biggekerke twee jongemannen aangehouden die mogelijk betrokken waren bij de overval vanochtend op een juwelierszaak in Westkapelle. Een scooter waar naar werd uitgekeken, is ook aangetroffen. De politie is nog op zoek naar twee andere verdachten.

Lees verder/Bekijk video (12 reacties) »
50 Kilo coke onderschept, had Zeeuwse bestemming ROTTERDAM - De douane heeft woensdag in de haven van Rotterdam 50 kilo cocaïne ontdekt die als bestemming een bedrijf in de provincie Zeeland had. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Lees verder (2 reacties) »
Melding overval op juwelierszaak Westkapelle WESTKAPELLE- De politie onderzoekt een melding van overval op een juwelierszaak in Westkapelle. In verband met de zaak worden twee personen gezocht.

Lees verder (0 reacties) »
Winkeldief steelt voor 8 euro, moet toch nacht de cel in VLISSINGEN - Iemand die voor nog geen tien euro had gestolen bij een winkel heeft desondanks toch een nacht in het politiecellencomplex in Torentijd moeten verblijven. Dat meldt de politie.

Lees verder (5 reacties) »
Motorrijder gewond bij valpartij Deltaweg Goes GOES - Een motorrijder is vanochtend gewond geraakt nadat hij met zijn motor ten val was gekomen op de Deltaweg in Goes. Hij werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Lees verder (0 reacties) »
Voorwerp in bovenleiding Vlissingen, hinder voor treinverkeer VLISSINGEN - Het treinverkeer tussen Middelburg en Vlissingen ondervindt momenteel hinder omdat er bij Vlissingen iets in de bovenleiding van het spoortraject is gewaaid.

Lees verder/Bekijk video (3 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 22-09 - Auto te water jachthaven Brouwershaven      
» 22-09 - Ernstig ongeluk Oostkapelle, twee traumahelikopters ingezet      
» 21-09 - Overval op vakantiepark Marina Beach Hoek      
» 22-09 - Fietsers met elkaar in botsing in centrum Goes      
» 22-09 - Zwaargewonde fietsster Wilhelminadorp overleden      
» 23-09 - Geen treinen vanwege aanrijding bij station Rilland      
» 23-09 - Fatale aanrijding trein Rilland noodlottig ongeluk      
» 23-09 - Actie opsporingsdiensten in Middelburg: één arrestatie      
» 21-09 - Uitslaande woningbrand Groenendijk Kloosterzande      
» 22-09 - Brandweer ingezet voor brand in hooiberg Zoutelande      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» X (Twitter) (live updates)
Gesponsorde links