Bestelauto in sloot Dorpsdijk Wissenkerke WISSENKERKE - Bij Wissenkerke op Noord-Beveland is vrijdag een bestelauto van de weg geraakt en in een sloot beland. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

Lees verder (0 reacties) »
Auto’s in de slip op N62 door hagelbui 'S-HEERENHOEK - Meerdere voertuigen zijn vrijdag aan het einde van de middag op de N62 bij ‘s-Heerenhoek in de slip geraakt tijdens een hagelbui. Bij de ongevallen is niemand gewond geraakt, zo zegt de politie desgevraagd.

Lees verder (0 reacties) »
Trein stil bij Kruiningen vanwege lastige reizigers KRUININGEN - Een passagierstrein van de Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft vrijdagavond meer dan een half uur stil gestaan bij Kruiningen vanwege twee lastige reizigers.

Lees verder (2 reacties) »
Politie: 'Heb je info over rellen, meld die dan' MIDDELBURG - Heb je informatie over op handen zijnde ongeregeldheden, meld dit dan bij de politie, desnoods anoniem. Die boodschap heeft de Zeeuwse politie vrijdagavond verspreid via social media.

Lees verder (0 reacties) »
VRZ-voorzitter: 'Beperk contacten tot minimum' MIDDELBURG - Om echt weer grip te krijgen op het coronavirus moet iedereen goed nadenken over wat hij/zij wel of niet doet en het aantal contacten tot een minimum beperken. Dat zegt Erik van Merrienboer, voorzitter van de Veiligheidsregio Zeeland.

Lees verder (2 reacties) »
Vanaf zondag 'avondlockdown', ook mondkapje en afstand bij QR-locaties MIDDELBURG - Vanaf aanstaande zondag moeten vrijwel alle sectoren zeker drie weken verplicht dicht tussen 17.00 en 05.00 uur. Deze avondlockdown is één van de maatregelen die het kabinet zojuist bekend heeft gemaakt tijdens de vervroegde coronapersconferentie. Scholen blijven open. Op locaties waar nu een QR-code nodig is, geldt voortaan ook een afstandsregel en hier moet ook een mondkapje gedragen gaan worden.

Lees verder (1 reactie) »
Best bekeken nieuws:
» 23-11 - Vrachtauto van de weg door modder in Hengstsdijk      
» 20-11 - Grote brand in schuur Stekeldijk Geersdijk      
» 24-11 - Twee gewonden na botsing Middelburg      
» 21-11 - Politie stuurt tientallen jongeren weg uit centrum Middelburg      
» 20-11 - Gewelddadige woningoverval in Hulst      
» 24-11 - Automobilist belandt in de sloot bij Heikant      
» 24-11 - Hulpdiensten rukken uit voor persoon te water      
» 22-11 - Politie deelt foto van mannen vanwege oplichting      
» 22-11 - Man (30) vermist Oostmolenweg Goes      
» 21-11 - Brandweer pompt woning Goes leeg      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links