Politiemedewerker ontslagen na ernstig plichtsverzuim MIDDELBURG - De politieleiding van de eenheid Zeeland-West-Brabant heeft een 40-jarige politiemedewerker ontslagen wegens ernstig plichtsverzuim. Waar de persoon precies werkzaam was, is niet bekendgemaakt.

Lees verder (0 reacties) »
Camera's, brieven en huisbezoeken voor veilige jaarwisseling MIDDELBURG - Om ervoor te zorgen dat de jaarwisseling ingetogen en veilig verloopt, gaan diverse Zeeuwse gemeenten tijdelijk camera’s plaatsen. Diverse bekende raddraaiers hebben al een brief of huisbezoek gehad en in een deel van Arnemuiden komt, bovenop de coronaregels, een samenscholingsverbod.

Lees verder (0 reacties) »
Diverse vuurwerkvondsten maar consequenties worden groter MIDDELBURG - Naar aanleiding van een flink aantal onderzoeken heeft de politie de afgelopen maanden op diverse plekken illegaal vuurwerk in beslag genomen en dit terwijl de straffen voor het bezit en afsteken steeds hoger worden. Personen die de regels overtreden, lopen namelijk het risico op een aantekening op het strafblad en daarmee komt hun Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in gevaar.

Lees verder (3 reacties) »
Jongeman met drugs op zak fietst op stoep TERNEUZEN - Politieagenten hebben in de nacht van zondag op maandag in Terneuzen een jongeman aangehouden die drugs op zak bleek te hebben.

Lees verder (1 reactie) »
Man zonder rijbewijs onder invloed achter stuur VLISSINGEN - De politie heeft zondagmiddag in Vlissingen een man aangehouden die onder invloed achter het stuur van een auto had gezeten terwijl hij niet eens een rijbewijs had.

Lees verder (1 reactie) »
Brandweer uitgerukt voor brand in stacaravan KOUDEKERKE - De brandweer is zondagochtend ingezet voor een brand in een stacaravan in Koudekerke. In samenwerking met de brandweer van Oost-Souburg, konden de brandweerlieden van de post Koudekerke de brand blussen.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 14-12 - N59 Dicht vanwege ongeluk met dodelijke afloop bij Bruinisse      
» 16-12 - Gewonde bij mogelijk steekincident Goes      
» 14-12 - Gewonden bij botsing Schoondijke      
» 18-12 - Waarschuwingsschoten gelost na achtervolging Tholen      
» 18-12 - Automobilist drinkt 7x te veel en rijdt in sloot      
» 14-12 - Veel schade bij ongeluk Brouwershaven      
» 18-12 - Auto in de sloot beland bij Wolphaartsdijk      
» 14-12 - Gewonde bij bedrijfsongeval Yerseke      
» 18-12 - Douane ontdekt cocaïne aan boord van schip      
» 18-12 - 14-jarige Tholenaar aangehouden na achtervolging      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links