Man zonder rijbewijs scheurt over A58 bij Rilland RILLAND - De politie heeft woensdagmiddag een 37-jarige man uit Rotterdam betrapt op te hard rijden. De automobilist bleek ook geen rijbewijs te hebben.

Lees verder (0 reacties) »
Twee arrestaties voor fatale steekpartij Middelburg MIDDELBURG - In een woning in Middelburg zijn vanavond twee jongens gearresteerd voor de fatale steekpartij afgelopen zondag in de wijk Dauwendaele. Het slachtoffer van het steekincident, een 15-jarige jongen, overleed eerder vandaag.

Lees verder (8 reacties) »
Problemen op N61 door vrachtwagenongeval HOEK - Door een vrachtwagenongeval tussen Hoek en De Braakman is momenteel sprake van verkeershinder op en rond de N61. Volgens Rijkswaterstaat is de weg ter plekke dicht.

Lees verder (0 reacties) »
File door botsing auto's A58 Kruiningen KRUININGEN - Vanwege een ongeval op de A58 ter hoogte van Kruiningen staat momenteel een file op de snelweg in de richting van Bergen op Zoom.

Lees verder (0 reacties) »
KNMI en RWS waarschuwen voor dichte mist MIDDELBURG - Zowel het KNMI als Rijkswaterstaat (RWS) waarschuwen voor dichte mist in onder meer onze provincie. De mist kan tot middernacht blijven hangen. Er is code geel afgekondigd.

Lees verder (0 reacties) »
Ook Zeeuwse agenten aan de slag met stroomstootwapen MIDDELBURG - Na een succesvolle proef elders in het land behoort het stroomstootwapen (taser) sinds begin dit jaar tot de vaste politie-uitrusting. Agenten van de eenheid Zeeland-West-Brabant worden momenteel opgeleid om het wapen ook te mogen gebruiken.

Lees verder (2 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 10-01 - Traumahelikopter ingezet in Krabbendijke      
» 09-01 - 15-Jarige zwaargewond bij steekpartij Middelburg      
» 10-01 - N62 afgesloten na ongeluk      
» 09-01 - Onderzoek steekpartij Middelburg nog gaande      
» 11-01 - Voetganger geschept in Kapelle      
» 07-01 - Proces-verbaal voor crosser die vluchtte voor politie      
» 09-01 - Vrouw krijgt trap van paard na val op strand      
» 08-01 - Vrouw rijdt 114 in bebouwde kom Terneuzen      
» 12-01 - Slachtoffer steekpartij (15) Middelburg overleden      
» 07-01 - Meerdere ongelukken door gladheid in Zeeland      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links