'4% van Zeeuwse jongeren komt in aanraking met criminele uitbuiting' MIDDELBURG - Uit een onderzoek van van de Avans Hogeschool blijkt dat 4% van de jongeren in Zeeland in aanraking komt met criminele uitbuiting. Dat laten de gezamenlijke opdrachtgevers van het onderzoek weten.

Lees verder (0 reacties) »
Auto in de sloot bij Nieuwerkerk NIEUWERKERK - Een automobilist is vrijdagochtend bij Nieuwerkerk in de sloot beland. Bij het eenzijdige ongeluk raakte niemand gewond.

Lees verder (0 reacties) »
Verdachten steekpartij 15-jarige Tim twee weken langer in voorarrest MIDDELBURG - Een rechter-commissaris heeft vrijdag besloten dat de twee verdachten in de zaak rondom de overleden Tim twee weken langer vast blijven zitten. De 15-jarige Tim werd op 9 januari door messteken om het leven gebracht.

Lees verder (0 reacties) »
Lachgascilinders gevonden in garage Tholen THOLEN - Toezichthouders van de gemeente Tholen hebben woensdag, tijdens een gezamenlijke controle met de politie, 65 lachgascilinders aangetroffen in een garage bij een woonhuis in de kern Tholen. 

Lees verder (1 reactie) »
Horeca en winkeliers zaterdag demonstratief open, burgemeesters tonen begrip MIDDELBURG - Op veel plaatsen in Zeeland willen winkeliers en ondernemers zaterdag de deuren openen uit protest tegen de voortdurende lockdown. De Zeeuwse burgemeesters tonen begrip voor de actie.

Lees verder (2 reacties) »
Vlissinger krijgt drie jaar cel voor steekpartij MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft de 32-jarige Vlissinger S. I. na een eis van vier jaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 10-01 - Traumahelikopter ingezet in Krabbendijke      
» 09-01 - 15-Jarige zwaargewond bij steekpartij Middelburg      
» 10-01 - N62 afgesloten na ongeluk      
» 09-01 - Onderzoek steekpartij Middelburg nog gaande      
» 11-01 - Voetganger geschept in Kapelle      
» 12-01 - Slachtoffer steekpartij (15) Middelburg overleden      
» 07-01 - Proces-verbaal voor crosser die vluchtte voor politie      
» 09-01 - Vrouw krijgt trap van paard na val op strand      
» 08-01 - Vrouw rijdt 114 in bebouwde kom Terneuzen      
» 07-01 - Meerdere ongelukken door gladheid in Zeeland      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links