Machine valt op werknemer in Biervliet BIERVLIET - Een persoon is donderdag naar het ziekenhuis gebracht na een bedrijfsongeval in Biervliet. Een paar honderd kilogram wegende machine was op het slachtoffer gevallen.

Lees verder (0 reacties) »
Scooterbestuurder gewond naar het ziekenhuis na aanrijding 'S-GRAVENPOLDER - Bij een ongeluk in 's-Gravenpolder is donderdag een scooterrijder gewond geraakt. De bestuurder van de scooter werd in de Zuid-Bevelandse plaats aangereden door een auto.

Lees verder (0 reacties) »
Werkzaamheden bij Scharendijke veroorzaken gaslekkage SCHARENDIJKE - De brandweer is donderdag uitgerukt voor een gaslek in Scharendijke. De lekkage was ontstaan tijdens werkzaamheden in de plaats op Schouwen-Duiveland.

Lees verder (0 reacties) »
Brand op dak met zonnepanelen in Hulst HULST - De brandweer is vandaag enige tijd bezig geweest met het bestrijden van een brand op een dak van een woning aan de Oudepolderstraat. De brandweer heeft opgeschaald naar een middelbrand.

Lees verder/Bekijk video (8 reacties) »
Automobilist met defect achterlicht aangehouden voor meerdere feiten YERSEKE - Een automobilist is woensdagavond door de politie in Yerseke aangehouden. De bestuurder werd aan de kant gezet vanwege een defect achterlicht, maar na een controle bleek hij zich aan meerdere feiten schuldig te hebben gemaakt.

Lees verder (5 reacties) »
Overheidsinstanties houden integrale controle in Middelburg MIDDELBURG - Medewerkers van de gemeente, politie, Veiligheidsregio Zeeland en Orionis Walcheren hebben woensdag een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven en locaties in Middelburg. De controle was, in tegenstelling tot eerdere acties, niet alleen gericht op bedrijven op bedrijventerrein Arnestein, maar ook op bedrijven op andere locaties in Middelburg. zijn gecontroleerd. 

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 23-09 - Auto in brand na ongeval Biggekerke, één dode      
» 25-09 - Auto uitgebrand in wijk Dauwendaele in Middelburg      
» 25-09 - Man aangehouden bij melding steekpartij Vlissingen      
» 26-09 - Oude Rijksweg bij Kapelle afgesloten voor reconstructie      
» 28-09 - Auto botst op geparkeerde vrachtwagen bij Sluiskil      
» 24-09 - Groot gaslek Mariastraat Cadzand, straat ontruimd      
» 29-09 - Brand op dak met zonnepanelen in Hulst      
» 27-09 - Auto van de weg bij Zuiddorpe, mogelijk onwelwording      
» 26-09 - Tieners die staaldraden over fietspad spanden, melden zich bij politie      
» 27-09 - 73 Boetes uitgedeeld voor niet handsfree bellen      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links