Ongevallen met letsel op Zuid-Beveland GOES - Hulpverleners zijn woensdag afgegaan op drie meldingen van verkeersongevallen met (mogelijk) letsel op Zuid-Beveland. Zeker twee van de drie keer moest er iemand naar het ziekenhuis worden gebracht.

Lees verder (0 reacties) »
Transformator doorgebrand, brandweer rukt uit BORSSELE - De brandweer is woensdag aan het einde van de ochtend een onderzoek gestart nadat in een basisschool in Borssele een vreemde lucht was geroken.

Lees verder (0 reacties) »
Grote brand Weststraat Aardenburg AARDENBURG - Achter een appartementencomplex aan de Weststraat in Aardenburg is woensdagavond brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Taakstraf en rijontzegging geëist na dodelijk ongeluk MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft woensdag tegen een 45-jarige Belg een taakstraf van 240 uur en een rijontzegging van 15 maanden waarvan een derde voorwaardelijk geëist. Dit naar aanleiding van een dodelijk ongeval twee jaar geleden in Hulst.

Lees verder (2 reacties) »
Voorwaardelijke taakstraf voor wapenbezitter NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een 59-jarige inwoner van Nieuw- en Sint Joosland heeft een voorwaardelijke taakstraf van 50 uur opgelegd gekregen omdat hij wapens in zijn bezit had maar niet had voldaan aan de geldende meldingsplicht.

Lees verder (0 reacties) »
Man (42) veroordeeld voor sturen dickpic naar meisje (12) MIDDELBURG - De 42-jarige Middelburger F. L. die midden januari vorig jaar een 12-jarig meisje een foto van zijn geslachtsdeel stuurde, is daarvoor woensdag veroordeeld tot en taakstraf van 100 uur en een celstraf van 123 dagen waarvan 120 voorwaardelijk. Het vonnis was overeenkomstig de eis.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 23-02 - Ernstig ongeluk Hengstdijksestraat Hengstdijk      
» 22-02 - Irislaan Vlissingen verzakt door weersomstandigheden      
» 23-02 - Bergingsbedrijf De Moor overgenomen door Kuzee      
» 22-02 - Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg      
» 26-02 - Nachtelijke inzet traumahelikopter in Goes      
» 24-02 - Politie lost waarschuwingsschoten in Oost-Souburg      
» 27-02 - Man slaat woning aan gort in Terneuzen      
» 24-02 - Auto's van dijk Oudelande, twee gewonden      
» 24-02 - Hulpdiensten ingezet voor kinderreanimatie Sluiskil      
» 24-02 - Politie neemt tv in beslag na geluidsoverlast Middelburg      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links