Gawalo
Online versie
Hybride warmtepomp levert tweederde van warmtevraag  
Hybride warmtepompen vullen ongeveer tweederde van de warmtevraag van woningen in. Met diezelfde factor verlaagt een hybride warmtepomp de gasvraag. Ook het elektriciteitsverbruik blijft beperkt.  
Lees verder >
CV-ketel stoot 60% meer CO2 uit dan warmtenet op geothermie
Geothermie gaat een rol spelen in de energietransitie, bij de verwarming van woningen en gebouwen. Maar hoeveel CO2 veroorzaken een geothermiebron met daaraan gekoppeld warmtenet, vergeleken met een klassieke cv-ketel? TNO rekent voor.   
Lees verder >
Wel warmtepomp, geen vloerverwarming en volume opslag
warmtapwater
“Hoe krijg ik mijn woning warm met een warmtepomp, maar zonder vloerverwarming?” en “Hoe kan de nuttige inhoud van Ecodan-clinderunits groter zijn dan van traditionele boilers?” Deze vragen stellen eindgebruikers het vaakst aan Alklima over de warmtepompen van Mitsubishi Electric.
Lees verder >
Gawalo presenteert resultaten Partner of Choice onderzoek  
Gawalo presenteert de resultaten van het leveranciersoverzicht 'Partner of Choice'. Het onderzoek is bedoeld om professionals op weg te helpen bij de opstelling van een longlist om de juiste keuze in leveranciers te maken.
Lees verder >
Norbert van Niel: “Klaar voor de Gasketelwet”
Norbert van Niel, bedrijfsleider van Van Niel Installatietechniek in Twello, is zijn monteurs aan het voorbereiden op de nieuwe Gasketelwet. "Onze jongens zijn goed opgeleid dus ik verwacht dat we het redelijk vlot voor elkaar kunnen hebben."
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Zo komt de installateur online aan nieuwe opdrachten
Het merendeel van de installateurs heeft volgens onderzoek van platform Trustoo onder de lezers van onder andere Gawalo ruimte voor extra werk. Dit gat kan opgevuld worden door online nieuwe klanten aan te trekken.
Lees verder >
(advertorial)
Partner of Choice
Partner of Choice...

Is een onderzoek waarin een simpele maar cruciale vraag per onderwerp is gesteld: “met welke leveranciers doet u bij voorkeur zaken?" Wie dat zijn in de installatiebranche? Dat leest u hier.

Blog
Keuzestress
Welke leveranciers kent u en welke waardeert u het meest? Dat onderzochten wij in het lezersonderzoek Partner of Choice. De resultaten publiceerden we in een Digimagazine. In deze blog deel ik mijn eigen ervaringen met het uitkiezen van sanitair.
Lees verder >
Whitepaper
Sectorgids Koel- en Klimaattechniek 2021
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright