Er komen steeds meer hybride warmtepompen op de markt. Tijd voor een overzicht.
Gawalo
Online versie

 

Hybride warmtepompen: een overzicht
Er komen steeds meer hybride warmtepompen op de markt. Hoog tijd om de ontwikkelingen op een rij te zetten.
Lees verder >
(advertorial)
alt
SNELLER, STERKER, SLIMMER
Steeds meer installateurs ontdekken de voordelen van de GROHE inbouwreservoirs. Met de Rapid SLX heb je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en ben je voorbereid op de toekomst. Bekijk op rapidslx.grohe.nl het enthousiaste verhaal van Installatiebedrijf Van Gerven.
NTA 8800: overgangsregeling voor energieadviseurs verlengd
De nieuwe NTA 8800, de Nederlandse Technische Afspraak over de energieprestatie van gebouwen, is op 1 januari 2021 in werking getreden. Om te voorkomen dat EP-adviseurs die het bewijs van vakbekwaamheid nog niet hebben gehaald hun werk niet meer kunnen uitvoeren, is een overgangsregeling in het leven geroepen.
Lees verder >
Overzicht technieken voor aardgasvrij verwarmen in 46 proeftuinen
Warmtenetten, warmtepompen, groen gas en waterstof: waarmee wordt getest in de proeftuinen aardgasvrije wijken? Dat is nu te zien in een dashboard met een overzicht van de 46 proeftuinen.
Lees verder >
Steeds vaker oververhitting van woningen
De temperatuur in huis loopt in de zomer te hoog op. Uit onderzoek van Jaga Climate Designers blijkt dat de warmst gemeten temperatuur in huis in de zomer gemiddeld 29,1 graden is. En dat is verre van comfortabel.
Lees verder >
Vloerkoeling met warmtepomp niet te vergelijken met airconditioning
Dat koeling met warmtepompen toeneemt, merkt ook de groothandel. Steeds vaker wordt in nieuwbouwprojecten een warmtepomp gecombineerd met vloerkoeling. Daarbij is het belangrijk dat installateurs hun klanten goed informeren over de werking van vloerkoeling. Want deze is niet te vergelijken met airco.
Lees verder >
Sponsored content
‘Sanitaire installaties moeten voor iedereen toegankelijk zijn’
Sanitaire installaties moeten bruikbaar zijn en gedeeld worden door iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke toestand van de persoon. Thuis is dit meestal geen probleem. Maar geldt dat ook voor publieke ruimtes?
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright