Gawalo
Online versie

 

“Hybride warmtepompen worden onterecht als tussenoplossing gezien”
“Het is de vraag of de all electric warmtepomp overal de beste oplossing is.” Frank Wiersma, strategisch adviseur bij netbeheerder TenneT, ziet meer in de hybride warmtepomp. En in bestuurbare warmtepompen, die op afstand uit- en ingeschakeld kunnen worden, om congestie in het elektriciteitsnet te voorkomen.
Lees verder >
Banner
Heaters op waterstof gaan monumentale Eusebius kerk verwarmen 
Vloerverwarming zorgt voor het basiscomfort. Maar heaters op waterstofgas leveren snel en veilig een comfortabel klimaat op de koudere dagen in de grote Eusebiuskerk in Arnhem.  
Lees verder >
Gaat regelgeving legionellapreventie in leidingwater op de schop?
Het huidige Legionellapreventiebeleid is gebaseerd op wetenschappelijke aannames uit het begin van deze eeuw. Sindsdien is het wetenschappelijk onderzoek doorgegaan en zijn er nieuwe inzichten ontstaan. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Warmtepomp als schoorsteen
Voor een nieuwe wijk in Almere kozen Dura Vermeer, van Dam en DHPS voor de zeer gebruiksvriendelijke lucht-water warmtepompen van Panasonic. Deze zijn gedeeltelijk in een Hydrocap als schoorsteen op het dak geplaatst met als bijkomend voordeel dat het geluid naar boven wegwaait.
Risico’s van gesloten bodemenergiesystemen zijn zorgelijk  
De toezichthouder van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ziet risico’s voor bodem en grondwater bij aanleg van gesloten bodemenergiesystemen. Boorbedrijven houden onvoldoende rekening met de gestelde eisen. “Onze bevindingen zijn zorgelijk.”  
Lees verder >
Partnernieuws
Ventilatie-unit Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak
Een goed geïsoleerde en luchtdichte nieuwbouwwoning kan niet zonder een degelijk ventilatiesysteem. Dat dat ook nog eens heel wat voordelen met zich meebrengt bij de installatie, is voor de vakman dan weer mooi meegenomen. Het C+ systeem van Renson, met de Healthbox als centrale unit en platovalen E>>
Lees verder >
Topjobs
Junior Service Monteur
Centrica Business Solutions
Service Monteur
Centrica Business Solutions
Revisie Monteur
Centrica Business Solutions
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright