HYGGE, ken jij deze typisch Deense gewoonte al?

1 year ago


Text only:

Hygge, wat is het eigenlijk?
Bekijk de nieuwsbrief in je browser
Hygge staat voor alles wat Deens is
Voor de een is het samen met de hele familie urenlang tafelen, voor de ander een strandwandeling langs de kust, maar voor alle Denen staat het vast, hygge is onlosmakend verbonden met hun levensstijl en zij weten dan ook niet beter dan dat het er is. In Nederland wordt dit woord vaak vertaald als gezelligheid of knus en wordt het regelmatig gelinkt aan warme sokken voor de open haard bij kaarslicht. Ja, dit valt daar ook onder. Maar toch is het nog zóveel meer. Dus nog voordat de meest heilige hygge
periode voor de Denen aanbreekt, kerst, krijg je van ons een aantal tips om deze levenswijze het hele jaar door zelf te gaan toepassen. Doe je bovendien mee met de LYKKE winactie, dan maak je ook nog eens kans op het nieuwste boek van Meik Wiking over de Deense weg naar het geluk. En de belangrijkste tip? Oefening baart kunst!
DIY - 5 hygge tips
Cynthia's zoektocht naar hygge
“Ik ben geïntrigeerd door hygge. Ik schreef over het gelijknamige boek en besloot naar Denemarken te gaan om daar op jacht te gaan naar hygge. Hoe voelt hygge nu eigenlijk écht op de plek waar het vandaan komt en waar vinden we de meest hyggeligte plekjes?"
Klik hier voor Cynthia's blogs
WIN een LYKKE boek van Meik Wiking
Wil jij kans maken op één van de 10 exemplaren van het nieuwste boek van Meik Wiking, LYKKE de Deense weg naar het geluk en het vervolg op het eerste boek HYGGE de Deense kunst van het leven, laat dan je gegevens achter via het inschrijfformulier.  
Klik hier om mee te doen!
 
 
 
Deze e-mail werd verstuurd door
VisitDenmark, Nederland
 
Contact | Update je profiel |
Uitschrijven voor onze nieuwsbrief

Visitdenmark.com

Categories: Aircraft | Aviation Holidays
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019