Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Hyundai heeft 30-tons elektrische graafmachine
Hyundai blijkt een 30-tons elektrische graafmachine in het assortiment te hebben die af-fabriek leverbaar is. In thuisland Zuid-Korea wordt volop met de machine gewerkt.
Primeur voor GJ Infra: Volvo FMX 10×6 af fabriek

De eerste af fabriek Volvo FMX 10×6 die rondrijdt in Nederland heeft de kleuren van GJ Infra uit Made. De truck is opgebouwd met een 40-tons haakarmsysteem voor de af- en aanvoer van aarde en puin bij grond- en rioleringswerkzaamheden. De eigenaren zochten hiervoor een robuuste, bedrijfszekere en>>

Lees verder >
Van der Spek levert nieuwe Fuchs MHL335F aan VIROL

Via de werkplaatsen in Hardenberg heeft Van der Spek Vianen weer een nieuwe Fuchs afgeleverd bij VIROL B.V. in Scheemda. Ditmaal een nieuwe Fuchs MHL335F. Er zijn bij VIROL en dochterondernemingen verschillende Fuchsen werkzaam. Vorig jaar is onder andere ook een nieuwe Fuchs MHL250 geleverd.

>>
Lees verder >
‘Miljarden extra nodig voor infrastructuur’

De overheid moet de komende jaren miljarden euro’s meer investeren in infrastructuur, vindt branchevereniging voor projectontwikkelaars Neprom. De sector wil zelf een miljoen woningen opleveren voor 2030. 

Lees verder >
Wacker Neuson komt met 2 nieuwe 3,5-tons graafmachines

Met de conventionele graafmachine ET35 en de Zero Tail-graafmachine EZ36 introduceert Wacker Neuson twee nieuwe modellen in de 3,5-tonklasse.

Lees verder >
Komatsu introduceert 2 nieuwe serie 8 wielladers

Komatsu breidt zijn serie 8 wielladerlijn uit met twee nieuwe machines. Het gaat om de WA480-8 van 25-26,6 ton en de WA380-8 in recyclingversie.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright