Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Hyundai klaar voor de aanval; nieuwbouw België uitvalsbasis voor Europese groei
Hyundai is in Europa fors aan het investeren. Dit is een direct uitvloeisel van de torenhoge ambitie om door te dringen tot de mondiale top-5. Vanuit een fonkelnieuw Europees hoofdkantoor in het Belgische Tessenderlo, net over de Nederlandse grens nabij Antwerpen, moet de groeistrategie voor dit continent haar beslag krijgen. ‘Prognoses laten zien dat de markt de komende tijd stabiliseert of zelfs licht zal dalen. Dus we zullen vooral marktaandeel moeten winnen.’
Twijfels in Tweede Kamer: 2024 mogelijk te vroeg voor asbestverbod

Te weinig asbestsaneerders, te weinig financiële middelen, te weinig tijd. De Tweede Kamer twijfelt sterk of het mogelijk is om vóór 2024 alle asbestdaken te hebben gesaneerd. ‘Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te beseffen dat we 2024 niet gaan halen.’

Lees verder >
VIDEO: Kobelco SK350LC-10 voor Scholte Grondverzet

Scholte Grondverzet uit Emmer-Compascuum heeft een Kobelco SK350LC-10 rupsgraafmachine aangeschaft. Volgens leverancier Hans van Driel gaf ‘het lage brandstofverbruik ondanks de zware werkzaamheden’ de doorslag.

Lees verder >
Anema levert Doosan DX300LC-5 SLR met verstelbare cabine

Anema Arum heeft de laatste maanden diverse nieuwe Doosans afgeleverd. Hieronder was een DX300LC-5 SLR met een verstelbare cabine. Deze machine ging naar Pikkert Grondwerken in Groningen.

Lees verder >
Bulten Bouwmaterieel levert nieuwe bouwkraan aan Karbouw

Bulten Bouwmaterieel uit Zelhem heeft een nieuwe bouwkraan, type BTC1026, geleverd aan bouwonderneming Karbouw. De aannemer heeft vestigingen in Arnhem en Amersfoort.

Lees verder >
Merlo 40.17 voor Biemond & Lems Verhuur

Verreikercentrum Midden Nederland heeft een Merlo 40.17 Plus geleverd aan Biemond & Lems Verhuur in Heerjansdam. De machine is een aanvulling op diverse roterende verreikers die de verhuurder al in de vloot heeft.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright