Emissievrij materieel, hoe financier je dat?
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Hyundai op maat voor machinist die been verloor bij ongeval
(advertorial)
Ambities groter dan je saldo?
Of het nu gaat om vrijmaken van kapitaal of de aanschaf van gebruikt of nieuw materieel: Beequip helpt het MKB ondernemen. Van verreiker tot hoogwerker, van kraan tot grondverzet: leasen bij Beequip is simpel, flexibel en snel. En tegen een goed idee, zeggen zij zelden ‘nee’.
Emissievrij materieel, hoe financier je dat?
De ambities zijn skyhigh en Nederland loopt wereldwijd voorop als het gaat om de ombouw en inzet van elektrisch bouwmaterieel. De prijzen van deze machines zijn echter ook skyhigh. Dit vergt een specifieke aanpak, vinden Rijkswaterstaat, banken en leasemaatschappijen.
Lees verder >
(advertorial)
Machine huren? Vijf antwoorden
Staan je eigen bouwmachines vaker stof te vangen dan dat ze gebruikt worden? Dan is huren vaak een betere optie. Natuurlijk is het ene huren het andere niet. Het kan eenvoudig: bij bullswap.com is het met enkele muisklikken opgelost. Hoe werkt het?
Mourik neemt Van Spijker Infrabouw gedeeltelijk over; gezamenlijke focus op stikstofvrij werken
Mourik versterkt haar infradivisie door 50 procent van de aandelen van Van Spijker Infrabouw uit Meppel over te nemen. Beide bedrijven geven aan gezamenlijk te zullen focussen op stikstofvrij werken, onder ander door in te zetten op emissieloos bouwmaterieel.
Lees verder >
Liebherr LG 1750 biedt M. Verschoor groter hefvermogen bij hogere windtolerantie
Kraanverhuurbedrijf M. Verschoor heeft bij het plaatsen van twee 170 meter hoge windturbines op een windpark in het noordoosten van Duitsland een nieuwe Liebherr LG 1750 kraan ingezet. De kraan is uitgerust met een SX3 gieksysteem.
Lees verder >
Hup Bestrating werkt met drie elektrische Giant wielladers in centrum Amsterdam
Hup Bestrating werkt in opdracht van Heijmans in het centrum van Amsterdam met drie elektrisch aangedreven Giant wielladers.
Lees verder >
Partnernieuws
Pon Equipment Rental: maatwerk, flexibel én functioneel
Pon Equipment Rental beschikt over een zeer compleet verhuuraanbod in elke gewichtsklasse. ‘Maar met alleen een breed machinepark ben je er als verhuurder nog niet', vertelt commercieel manager Wytse Stelma. 'Je moet ook antwoord hebben op zeer specifieke wensen en servicebehoefte van de klant.'
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright