Ibiza @ The Beach

Ibiza @ The Beach met 30 dj’s wordt het hoogtepunt van de zomer

Maandag 15 augustus – Festivalterrein Bredene

It’s party time! Maandag 15 augustus (verlofdag!) slaat Ibiza @ The Beach zijn tenten op in de mooiste kustplaats van ons land. Met een duidelijke missie : HAPPY Music for HAPPY People !!!

Met 3 podia, liefst 30 top-dj’s en een tropisch decor met cocktailbars, strandstoelen en palmbomen beleef je samen met je vrienden de échte Summer of Love. Een hippiemarkt met goods & gadgets van Ibiza zorgt voor dé sfeer van het populairste partyeiland van de wereld!

Junior Jack, Finnebassen, Sam Divine, Bruno from Ibiza (Café del Mar) en Johan Gielen zijn slechts enkele namen van ‘s werelds beste dj’s die naar Bredene komen. Praga Khan, Pat Krimson, Buscemi, Yves Deruyter, Sven Lanvin en Ghost zijn enkele van de Belgische namen.

Er zijn live optredens van 2Fabiola (Twenty Year Celebration Show) en Jessy (The MacKenzie). Chillen kan in de prikkelende P Babes Area en volledig uit je dak gaan doe je aan de Insomnia Bocca Stage. Kwalitatieve house, club, groove en electro tunes all over the place. Van 12 tot tot middernacht!

WIN EEN DUO VIP-TICKET!

Maak kans op een VIP-ticket voor twee personen. Surf naar www.ibizaatthebeach.com en laat via e-mail (uiterlijk 31 juli) weten wat op het T-shirt van de promogirls staat (links bovenaan op de homepage).

Mail je antwoord voor 31 juli naar info@ibizaatthebeach.be. De 25 winnaars van een duo vip-ticket alsook 25 winnaars van een duo regular-ticket worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Ook 10 facebook likers zijn er samen met partner als exclusieve vip guest bij. Like & share onze pagina www.facebook.com/ibizaatthebeach en hou onze facebookpagina in het oog op 31 juli!

OF BESTEL NU AL JE TICKET

Wil je niet wachten op de bekendmaking van de winnaars? Bestel dan nu al je tickets voor de eerste editie van Ibiza @ The Beach ... the most exciting party of the year ... in Bredene.

De zomer begint nu!!



--

powered by phpList 3.2.5, © phpList ltd