‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Klik her for at læse nyhedsbrevet i din browser
 
 
 
 
POLITIKEN iByen
 
 
 
Kære læser
 
I denne uge begynder sommeren for alvor at buldre. Temperaturen kommer ikke under 20 grader, og København er stadig i gang med at kompensere for de sidste måneders nedlukning. Derfor skal du ud og nyde kulturlivet i denne uge, inden du helt overgiver dig til de overfyldte havnebade. Denne uge står på musik, headbanging og film, der brænder sig fast på nethinden.
 
Lyt!
 
På torsdag kan du komme til en lille intim koncert med Jacob Bellens, der før har stået bag indiebands som I Got You On Tape og Murder. Nu er han aktuel med sit nye soloalbum, som han på torsdag vil spille på scenen i forbindelse med musikmagasinet Groovys nye livekoncept Groovy Live LitteraturHaus i Møllegade fra 19.30-22.30. Aftenen koster 170 kroner, og du kan købe din billet her. Pssst! Hvis du ikke kan få nok af LitteraturHaus sjælfulde lokaler, så kom tilbage på lørdag, hvor mini-poesifestivalen Sommertid bliver afholdt med besøg fra blandt andre Mette Moestrup og Søren Ulrik Thomsen. Det sker lørdag fra 14-16, og billetter til 50 kroner finder du her.
 
Slay!
 
Du kan bådeSlay Home, Slay Safe, når den online heavy-festival af samme navn, der er en erstatning for Copenhell, streamer live to dage i weekenden. Festivalen vil finde sted på Forbrændingen, men du kan streame hvorfra du vil. Om du vil headbange hjemme fra sofaen eller i en park med vennerne er helt op til dig. Streamingen er gratis og foregår gennem Twitch fredag og lørdag fra klokken 18.30. Er du til dansk metal, er det i weekenden du skal streame med, og du kan opleve navne som Artillery, Cabal og Etheral Kingdoms. Læs mere om Slay Home, Slay Safe her.
 
Se!
 
I dag og ugen ud kan du deltage i film serien ’Black Lives Matter’, der er arrangeret af Empire Bio og sætter fokus på sort identitet, sorte erfaringer og sorte liv. Du er selvfølgelig blevet coronatestet efter du deltog i demoen i weekenden, og er klar til at sætte dig til rette i mørket i de bløde sæder. Halvdelen af alt overskud fra billetindtægter går til Mino Danmark, der arbejder for minoritetsetniske unges vilkår i Danmark. I dag kan du se den anmelderroste film ’Get Out’ af Jordan Peele, torsdag ’BLACKKKLANSMAN’ af Spike Lee, eller tåreperseren ’Fruitvale Station’ af Ryan Coogler. Se det fulde filmprogram og spilletider her.
 
 
 
Med venlig hilsen
 

 
 
Med venlig hilsen
 

Journalist
 
 
Annonce
 
Annonce
Annonce
 
 
MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER
 
1 »Whatever it fucking takes!«: Nogle af de nye studenter bliver løver, men Svend Brinkmann savner lige så meget pindsvin
 
 
 
2 Luftfarten har kurs mod en katastrofe
 
 
 
3 Prøv beregneren: Hvor mange kroner kan du regne med, der kommer til oktober?
 
 
 
4 Foghs værtsrolle gør Danmark til centrum for nye stridigheder mellem Kina og Vesten
 
 
 
5 Pas nu på med at gå derhen, lød det fra min lillebror. Jeg skulle have lyttet
 
 
Annonce
 
 
 
Bygnings- og sikringschef
 
Frist: 21/06/2020 Læs mere
 
Udstillingsleder til Sophienholm
 
Frist: 10/08/2020 Læs mere
 
Konsulent til overenskomstafdelingen
 
Frist: 18/06/2020 Læs mere
 
Direktør til Teknik- og Miljøforvaltningen, Køge Kommune
 
Frist: 02/08/2020 Læs mere
 
Politisk konsulent
 
Frist: 22/06/2020 Læs mere
 
Se alle jobs