Nieuwsbrief van 21-8-18 6:12:00
Online bekijken

Ideale deuren modelleren in Revit, met een broodje erbij... dat smaakt naar meer

ASSA ABLOY nodigt u uit voor een ontbijtsessie op 13 september

Een deur kan gezien worden als een soort knooppunt binnen een gebouw waar verschillende ruimten elkaar ontmoeten. Een deur is een samengesteld bouwelement dat naast een kozijn en deurblad, ook bestaat uit hang- en sluitwerk.

Onderhoudsarme polyester dakgoten

Met de onderhoudsarme polyester dakgoten van Flexipol behoort schilderwerk tot het verleden. De goten worden voor ieder project op maat gemaakt. Voor relatief kleine hoeveelheden hebben wij een aantal veel voorkomende uitvoeringen. Hierin kan de maatvoering worden aangepast zodat het altijd past in uw project.

DucoBox Eco ventilatiewarmtepomp

Slimme, natuurlijke ventilatie gecombineerd met warmteterugwinning via ventilatieretourlucht en frisse buitenlucht voor woningen die het milieu, de gebruiker én de luchtkwaliteit op de voorgrond plaatsen: dat is waar de DucoBox Eco voor staat. Maximale energiezuinigheid (A+) en minimaal geluidsvermogen is meer dan ooit een haalbare kaart.

Zolderisolatie met ‘biobased’ isolatiemateriaal

Al enkele jaren levert IsoBouw voor het na-isoleren van zolders het zeer succesvolle product SlimFix Deco. Dit snel, eenvoudig en luchtdicht verwerkbare systeem kent veel enthousiaste gebruikers. Om de voorsprong op andere systemen verder uit te bouwen heeft IsoBouw een nieuwe generatie ontwikkeld met een verder verbeterde milieuprestatie.

Musis Sacrum wint Iconic Award 2018!

Musis Sacrum in Arnhem is voor de 4e keer in de prijzen gevallen. Ditmaal heeft het concertgebouw de Duitse Iconic Award 2018 gewonnen in de categorie Innovatieve Architectuur. Architectenbureau Van Dongen- Koschuch creëerde een nieuwbouw voor het muziekhuis Musis Sacrum: transparant, slank en minimalistisch.

Formenta ISS vlaggenmasten

De Formenta ISS vlaggenmast is de vlaggenmast met inwendig hijskoord (ISS = Internal Safety System). Deze mast is gemaakt van duurzaam onderhoudsvrij glasvezelversterkt polyester. Het inwendige vlaggenkoord met afsluitbaar luik beschermt uw vlag tegen diefstal en vandalisme. Ook het geklapper van het hijskoord tegen de mast wordt tenietgedaan.

Download gratis de white paper "Ventilatieroosters, luchtroosters"

Het belang van ventilatie en frisse lucht is ons deze zomer weer een flink onder de neus gewreven. Vraag nu gratis de white paper over ventilatieroosters en luchtroosters aan, met daarin onder meer informatie over aanvoerroosters, toevoerroosters of inblaasroosters, afzuigroosters of retourroosters, buitenmuurroosters en doorvoerroosters.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.