Bekijk en bestel: 60 jaar Hartstichting penning in coincard
Beste meneer / mevrouw Do
Alles start met je hart! Om aandacht te vragen voor ons meest belangrijke orgaan, lanceren wij vandaag, in samenwerking met de Hartstichting, een gloednieuwe penning in coincard! Bestel deze nieuwe uitgifte en schenk meer aandacht aan het hart.

Wij vieren 60 jaar Hartstichting met een bijzondere jubileumpenning. En later vandaag zal niemand minder dan voormalig maître van het bekende programma First Dates, Sergio Vyent, de allereerste penning slaan!

Hartstichting: duidelijke doelstellingen
In 1964 werd de Hartstichting opgericht om hart- en vaatziekten te bestrijden. De Hartstichting wil dat Nederland gezond is en blijft. Dit kan door een rookvrij Nederland in 2035, gezonde voeding en aanzetten tot meer fysieke beweging. Er worden op dit moment concrete stappen gezet om Nederland hartgezonder te maken. Dit gebeurt onder andere door het sneller opsporen van mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten en hen te stimuleren gezonder te leven, maar ook door het eerder herkennen van ziekten en te investeren in het onderzoek hiernaar.

Het belangrijkste doel van de Hartstichting? Het meetbaar beter maken van de hartgezondheid in Nederland in 2030. Bij de Koninklijke Nederlandse Munt vragen we dan ook graag aandacht voor betere hartgezondheid. Ons hart heeft niet alleen een fysieke functie, maar het houdt ons ook in leven. Daarnaast staat het hart centraal voor liefde en emoties. De 60 jaar Hartstichting penning symboliseert beide kanten van het hart: ontdek het zelf en bestel hier de nieuwste penning in coincard!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: 60 jaar Hartstichting penning in coincard
Privacy  •  Voorwaarden