Ierland-specialist sinds 1963


Beste reisliefhebber,

Maak nieuwe herinneringen, proef van Ierlands uitstekende keuken, ontmoet de lokale bevolking en ervaar hun gastvrijheid, leer meer over de eeuwenoude geschiedenis, loop langs majesteuze kliffen en laat u verbazen door de prachtige natuur. Van kleurrijke steden tot gezellige pubs met levendige tradionele Ierse muziek, van ruige kusten tot vijftig tinten groen, van ontspannen door inspanning tot comfort en luxe. De echte 'wauw-momenten' beleeft u tijdens uw reis door Ierland!

Naast ons uitgebreide aanbod hebben we nu speciaal voor u een unieke rondreis samengesteld waarbij u gegarandeerd bent van de 'wauw-momenten'! Een reis buiten de gebaande paden, een kleine groep, persoonlijke aandacht, een mix van actief, cultuur en culinair. Met deze 7-daagse unieke rondreis 'Your Irish Adventure' vol extra verrassingen is avontuur en lol gegarandeerd. 

Neem een kijkje op www.bbi-travel.nl  voor ons gehele assortiment en aanbiedingen. 

Reislustige groet,

Stephanie Groenwold
Product Manager Ierland

AANRADER: 7-daagse unieke rondreis 'Your Irish Adventure'

Een reis vol verrassingen en gezelligheid, ontdek het prachtige Ierland buiten de gebaande paden, laat u verbazen en meenemen door uw uitstekende lokale reisleider en gids Rachel. 

Vertrek 18 juli 2020
Vanaf € 1775,- pp (Incl.: bijna alles!)
Meer informatie
Groen, groener, groenst;
Met eigen auto en ferry naar Ierland


Reis op eigen gelegenheid met alle vrijheid om uw eigen tempo te bepalen. Kies voor een groene manier om naar het groene Ierland te reizen en kijk snel bij onze autorondreizen inclusief overtocht per ferry. 

Vertrek dagelijks t/m 31 oktober
Vanaf € 561,- pp
Meer informatie
Verras uw Valentijn 

Wilt u uw valentijn verwennen met een bijzondere reis? Dat treft want culinaire verwennerij en romantiek zijn kernwoorden voor onze prachtige rondreizen met verblijf in luxe Manor Houses en Kastelen. Boek nu en verrras uw valentijn op 14 februari!

Vertrek dagelijks t/m 31 oktober
Vanaf € 577,- pp
Meer informatie
Weekendje weg & Korte trips 

Op slechts anderhalf uur vliegen is Ierland de ideale bestemming voor een weekendje weg of een kort reisje. Het jachtige leven even ontvluchten, met vrienden op pad of er even tussenuit met het gezin; Ierland is uw bestemming!

Vertrek dagelijks t/m 31 oktober
Vanaf € 307,- pp
Meer informatie
Onspan en leef een Ierse manier van leven langs de Wild Atlantic Way
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Canada
Finland