Bekijk deze e-mail in je browser

Eindelijk weer iets om naar uit te kijken! Na het nieuws dat onze directeur Viktorien van Hulst ons eind mei gaat verlaten hebben we snel de handschoen weer op gepakt en is er hard gewerkt aan een geweldig programma voor de komende editie van ons mooie festival. Want natuurlijk gaat Theaterfestival Boulevard gewoon door deze zomer. De kaartverkoop start binnenkort. Daarnaast gunnen we onszelf ook een mooie terugblik: In juni verschijnt het langverwachte Geschiedenisboek over 36 jaar Boulevard. Je leest hierover (en meer) in de onderstaande nieuwsbrief.

START KAARTVERKOOP

Na de onthulling van het nieuwe campagnebeeld kan een startdatum voor de kaartverkoop niet uitblijven.  We gaan er van uit dat we in augustus nog steeds te maken hebben met maatregelen, waardoor er minder kaarten in de verkoop gaan dan je wellicht van ons gewend bent. Onze tip aan jou, onze nieuwsbrief-lezer: zet 'm met dikke stift in de agenda en koop op tijd je kaarten: 
Start kaartverkoop Boulevard - donderdag 10 juni
Voor de Vrienden van Boulevard start de verkoop nog een week eerder op donderdag 3 juni. Wil je ook als een van de eersten kaarten bemachtigen? Steun het festival, word Vriend en ontvang nog veel meer fijne voordelen! 

Houd onze kanalen de komende tijd goed in de gaten, binnenkort vertellen we je meer over het programma en delen we de eerste titels met je. 

DOOR DE JAREN HEEN

Meer heuglijk nieuws! Achter de schermen werken we aan een geschiedenisboek over 36 jaar Theaterfestival Boulevard. Tekstschrijver en stadschroniqueur Eric Alink schrijft dag en nacht aan dit lijvige werk (248! pagina's) en vormgever Karin Jonkers giet alles in de juiste vorm. 'Theaterfestival Boulevard 1985 - 2020 | Het onveranderlijke dna', verschijnt begin juni en is voor €17,50 ondermeer verkrijgbaar bij boekhandel Adr. Heinen in 's-Hertogenbosch. 

“Intimiderend en gekmakend, hoeveel we tussen 1985 en 2020 hebben beleefd, geprogrammeerd, geschreven en gefotografeerd. Het verlangt enige aanleg voor ontoerekeningsvatbaarheid om daar een boek over te schrijven, maar het laat ook gloeien van grasduin- en schrijfgeluk. En het gaat lukken.”
Eric Alink
WIST JE DAT?
Het geschiedenisboek door de bijdrage van onze Vrienden wordt ontwikkeld? Per verkocht boek gaat er daarom €10,00 naar onze Stichting Vrienden. 

Door middel van een voucher kunnen oude én nieuwe Vrienden een gratis exemplaar afhalen bij de boekhandel. Ken je nog iemand die Vriend moet worden? Word Vriend van Boulevard.

foto: Frits en Max in 1998

GEZOCHT: STERSPELERS 

Credits: Kees Vos Fotografie
Wij zoeken weer vrijwilligers! Droom jij altijd al van een hoofdrol binnen ons festival? Of ben je toe aan een mooie en leerzame ervaring? Deel jij graag het toneel met veel andere mensen, zowel collega-vrijwilligers en bezoekers als artiesten en makers?

WIJ ZOEKEN: productiemedewerkers, publieksbegeleiders, medewerkers Tickets & Info en promotiemedewerkers.

Maak Boulevard mee en kom onze troepen versterken! Meld je aan voor onze vrijwilligersbrigade via onderstaande knop. Maar wees gewaarschuwd: bereid je voor op een dosis gezelligheid!
Sign me up!

AFSTUDEERSTAGIAIRE ZOEKT RESPONDENTEN

We zijn op zoek naar echte pleintijgers! Mensen die jaarlijks genieten van Boulevard en het festivalhart, maar eigenlijk zelden tot nooit een voorstelling bezoeken. Onze afstudeerstagiaire Kitty doet onderzoek naar mogelijke bezoekdrempels en hoe die te slechten. 

Herken jij jezelf hierin of ken je wellicht iemand die wel ongeveer 30 minuten van zijn of haar tijd vrij wil maken? Laat het ons weten! Meld je aan via de onderstaande button en Kitty neemt contact met je op. De interviews vinden online plaats. En als dank voor jouw deelname ontvang je uiteraard een kleinigheidje.

foto: Karin Jonkers
Ik meld me aan
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief