Beste meneer / mevrouw Do
De tijd vliegt voorbij, en daarom is het des te mooier om stil te staan bij bijzondere momenten en mijlpalen. De Koninklijke Nederlandse Munt brengt daarom speciale jaarsets uit. En om ervoor te zorgen dat u genoeg mogelijkheden hebt, verschijnt de Jaarset in drie verschillende uitvoeringen.

In januari van dit jaar lanceerden we de eerste Jaarset Nederland 2023 BU-kwaliteit: deze set met 8 glanzende euromunten zitten in een mooie verpakking, volledig gekoppeld aan het element ‘water’. Deze unieke set is nu nog verkrijgbaar!

In mei was het de beurt aan de meest exclusieve set: Jaarset Nederland 2023 Proof-kwaliteit. Deze set bevat niet alleen 8 Nederlandse euromunten, maar ook een unieke penning, welke niet los verkrijgbaar is. De Jaarset is het perfecte cadeau om een mooi jubileum in 2023 te vieren.

De laatste set, Jaarset Nederland 2023 UNC-kwaliteit, werd in augustus gelanceerd. De enige Nederlandse Jaarset in UNC-kwaliteit is een mooi geschenk voor een bijzondere mijlpaal. Wat dacht u van de allereerste muntset voor een pasgeboren baby in de familie? Of een uniek geschenk voor een bruiloft?

Welke Jaarset gaat u dit jaar nog bestellen? Bekijk ze allemaal op de website!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Proof Jaarset Nederlands 2023
Bekijk en bestel: BU Jaarset Nederlands 2023
Bekijk en bestel: UNC Jaarset Nederlands 2023
Privacy  •  Voorwaarden