IEX.nl
Europese Privacywetgeving
Beste heer John Do,

Als bezoeker van IEX en lid van IEX Media, weet u als geen ander hoe belangrijk eigenschappen als transparantie, informatie en kennis zijn voor u als belegger. Het vormt dan ook het fundament van ons privacybeleid.

Vanaf 25 mei is de vernieuwde privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit is onderdeel van de Europese privacywet (GDPR). Deze verordening zorgt ervoor dat uw privacy en die van andere gebruikers maximaal gewaarborgd wordt.

Wat verandert er voor u als lid van IEX Media?
In essentie heeft u straks nog meer de regie in eigen handen als het gaat om uw data. Deze data gebruiken we om u gepersonaliseerde content aan te kunnen bieden, om u op de hoogte te kunnen houden omtrent de nieuwste ontwikkelingen aangaande onze producten en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Met de invoering van de nieuwe privacywet (AVG) moeten wij hiervoor expliciet toestemming vragen. Klik daarom op de button hieronder en maak uw keuze kenbaar op uw profielpagina.

Maak uw keuze kenbaar

Controle
Binnen uw eigen account heeft u de vrijheid om aan te geven waar u uw data niet wil delen en waar juist wel. Ook heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw account te verwijderen.

Wilt u alles nog even helder en overzichtelijk teruglezen? Kijk dan op de privacy pagina IEX Media. Mocht u toch met vragen zitten, neem dan contact met één van onze specialisten op privacy@iexmedia.nl.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze belangrijke e-mail.

Pieter Kort
Hoofdredacteur IEX Media

Pieter Kort
 
IEX Group © 2018 IEX.nl, Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ, Amsterdam, Nederland
pixel