Warmtepompen
Online versie
Mainimage
IJskelder als alternatief voor diepe bodemlussen
Warmtepompen zonder buitenunit kunnen op veel belangstelling rekenen van zowel installateurs als consumenten. Het alternatief is een water/water-warmtepomp met verticale bodemwisselaar(s). Maar bodembronnen zijn niet overal toepasbaar en kennen ook nadelen. Een ondergrondse ijskelder is een mogelijke oplossing.
(advertorial)
alt
Hybride? Zorgeloos aan de slag
Van offerte tot nazorg, met Nefit Bosch staat u er nooit alleen voor. Eersteklas training, persoonlijke ondersteuning en eenvoudige installatie. Ervaar zelf de voordelen van onze hybride warmtepompen en unieke support. Profiteer van de actie!
Stroomgebruik warmtepompen in winterkou gemonitord
De winterkou van half februari werd door veel mensen als testcase voor luchtwarmtepompen gezien. De Installatiemonitor, die het stroomgebruik van een paar honderd warmtepompen volgt, toont dat de installaties ook in de extreem koude winterweek hun elektrisch element nauwelijks hebben gebruikt.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Geluid en warmtepompen
Geluidsdrukniveau, geluidsvermogen, nieuwe geluidseisen, rekentool en veel meer verwante begrippen waarvan u uitleg aantreft in de whitepaper van UNIECHEMIE. Ook aandacht voor de R32 warmtepomp van MAXA, geschikt voor woningen. Deze is niet voor niets de stilste in de markt.
Deze hybride warmtepomp is net zo stil als zacht gefluister
Installateur Frank Groen zocht voor een verduurzamingsproject naar een geruisloze, energiebesparende warmtepomp. Hij vond die in de Compress 7400i 5 van Nefit Bosch, die door de Consumentenbond is verkozen tot de meest stille hybride warmtepomp. 
Lees verder >
Lucht/water-warmtepomp met ventilatiesysteem voor plaatsing in huis
Lucht/water-warmtepompen worden steeds vaker in hun geheel binnen geplaatst. Dit is ook het geval bij twee warmtepompen van Stiebel Eltron, waarbij verwarming, tapwater-verwarming en een WTW-ventilatiesysteem in één behuizing zijn gecombineerd.
Lees verder >
Reviews zijn de mond-tot-mondreclame van je bedrijf
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de consumenten eerst de reviews van een bedrijf leest voordat men overgaan tot actie. Bij de keuze van een installatie-bedrijf is dat niet anders. Ook daarbij weten mensen graag wie ze over de vloer krijgen en dat er kwaliteit wordt geleverd. 
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright