win kaartjes voor Sabrina Starke in Het Concertgebouw | de uitslag van onze jong & fit enquête | ontdek de mooiste meren in Noord-Italië
Zin Magazine 9

Zin Magazine 9

Bestel nu zonder verzendkosten
Zin
Jazz in Het Concertgebouw (+ kaartjes!)
Sabrina Starke eert Nina Simone

‘Singer-soul-writer’ Sabrina Starke en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw in een tribute aan Nina Simone, daar wil je bij zijn! Samen verkennen ze een wonderschoon oeuvre vol vrijheidsdrang. Ain’t got no – I got life! Lees snel verder, want we verloten weer 2 vrijkaarten.

Zin
SRC Reizen
Ontdek de mooiste meren in het noorden van Italië!

In Noord-Italië op de grens met Zwitserland ligt misschien wel het mooiste vakantieplekje. Hier flaneer je door schilderachtige dorpjes over elegante promenades en geniet je van je aperitivo op een terras met uitzicht op een spiegelend bergmeer. Dus wacht niet langer en voel je voor even net zo bevoorrecht als de rich and famous.

Zin
Uitslag gezond en fit enquête
We voelen ons veel jonger dan we zijn

Hoe oud ben je en hoe oud vóel je je? Fysiek, mentaal en qua levenslust? Die vraag stelde onze redactie aan lezers van Zin Magazine. De conclusie: ze voelen zich jaren jonger dan ze volgens hun paspoort zijn, al kraakt het hier en daar soms wel. Hoe blijven we allemaal zo fit? Wat moet je daarvoor doen – of laten?

Zin
7x de lekkerste ijssalons van Nederland
Wij eisen ijs

Hoogzomer willen we maar één ding: ijs. Niet zomaar een bolletje vanille van de buurtsuper, maar echt handgedraaid, ambachtelijk ijs, in bijzondere smaken. Zin tipt de zeven beste en lekkerste en mooiste ijssalons van Nederland.

Zin
's Werelds oudste tatoeage-artiest
De laatsten der Mambabatok-tatoeëerders

Mevrouw Whang Od Oggay – die dit jaar 103 wordt – is de oudste traditionele tatoeëerder van de Filippijnen en de laatste ‘Mambabatok’-tatoeëerder. De hoogbejaarde tatoeage-artiest is ver buiten de grenzen van haar moederland bekend. Dagelijks ontvangt de legende van honderden mensen van over de hele wereld bezoek in haar bergdorp Buscalan, vijftien uur rijden ten noorden van Manilla.

Zin
Sandra van Beek schreef ‘Geschiedenis van het dagboek’
‘Otto Frank wilde Anne ook universeel zien. Als een gewoon pubermeisje’

Behalve bij geschiedenis ligt haar hart zowel bij het filmmaken als het schrijven. Dus maakte journalist en film-researcher Sandra van Beek eerst een documentaire over Otto Frank, die lééfde voor het dagboek van zijn dochter Anne. Vervolgens schreef ze, 75 jaar na het verschijnen van Het achterhuis, een boeiend boek over de geschiedenis van het dagboek zelf. Een boek dat jij kunt winnen.

Zin
Wildlife art uit Kenia
Houtsnij kunstenaar Gordon Pembridge

De Keniaanse kunstenaar Gordon Pembridge gebruikt zijn vaardigheden met houtsnijwerk om al zijn passie voor Afrikaanse en Nieuw-Zeelandse natuurlandschappen tot uitdrukking te brengen. De wens om anderen te inspireren om de schoonheid van dieren in het wild te zien zit diep. “Tot op de dag van vandaag brandt wildlife en wildlife art in mijn bloed.”

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden