Beste vrijheidsstrijders,

De afgelopen tijd heb ik diep nagedacht over hoe we inhoudelijk verder kunnen met de Jensen Show. 

Na de afgelopen 4 uitzendingen is het me overduidelijk geworden dat de koers nog meer het doorprikken van de leugens moet zijn. Ik weet dat de onthullingen van dr. Richard Day uit 1969, over hoe onze ‘wereld’ bedacht is door een aantal duivelse mensen en geesten, velen van jullie ook diep geraakt heeft. 

Ik zie dat de beste manier om hiermee om te gaan is door de informatie en de inzichten die wij hebben te delen met zoveel mogelijk mensen. Wij kunnen dat hier doen voor een heel groot publiek, maar iedereen kan zijn steentje bijdragen. Als je één mens dit inzicht kan geven, verlos je die persoon van de terreur, controle, misleiding en afhankelijkheid.

Dus ik ben weer dankbaar dat ik dit allemaal mag weten en zien. Ik word hier iedere dag sterker van en ook op een verrassende manier positiever. Ik ga er morgen weer tegenaan met een nieuwe show, waar we een nieuwe strijd aangaan met de leugenaars en hun leugens. 

Nogmaals dank voor al jullie felicitaties voor mijn 50ste verjaardag en jullie steun. Hier kun je dat nog steeds doen! Ik ben nu 50 en vrijer dan ooit. 

VRIJHEID!

Robert

VERJAARDAGSSHOW DEEL 4 - DE JENSEN SHOW #562
Bekijk hier...
DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven