Beste vrijheidsstrijders,

Het was een raar weekje voor me. Bloedheet maar toch een griepje. Raar, maar kan gebeuren. Ik ben er weer bovenop en kan niet wachten tot morgen voor een nieuwe show.

Ik realiseerde me deze week dat er iets is waar we echt bewust van moeten zijn. Iets ZEER positiefs.

De hoeveelheid mensen in de wereld dat nu opeens bezig is met het exposen van iets dat vroeger taboe was en in de schaduw bleef is gigantisch.

Een goed voorbeeld is het ‘taboe’ vaccins. De bekende podcaster Joe Rogan had onze goede vriend en presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. te gast.

Dat er nu zo openlijk gesproken wordt over de corrupte en kwalijke farmaceutische industrie is geweldig. Hoe komen deze bedrijven weg met hun kwade gedrag dat zoveel leed veroorzaakt? Er komt nu veel aan het licht en heel veel mensen worden wakker. Dit is een fantastische ontwikkeling. Censuur werkt niet meer. We zijn niet bang meer.

Maar de kwalijke mensen worden zo langzamerhand wel bang. Ze zijn betrapt op alle vlakken. En de lafaards proberen te ontsnappen.

Goed voorbeeld: RFK en Rogan hadden het over zo’n leugenachtige vaccinpooier genaamd dr. Peter Hotez die Kennedy altijd van de ergste dingen beschuldigt. En Hotez wordt nu uitgenodigd voor een debat tussen de twee over vaccins. Inmiddels is er al meer dan $800.000 dollar aangeboden aan deze ‘wetenschapper’.

En hij durft natuurlijk niet. Het is hilarisch. Het zijn lafaards. Zijn smoesjes om het niet te doen verraden natuurlijk dat hij fout is en zit.

En zo zijn er velen die misschien genoten hebben van alle aandacht tijdens Cojona, maar die nu moeten zweten. 

De menselijke tegenkracht gaat veel te groot worden. Dit is goed! Laat je niet ontmoedigen, het zijn lastige tijden, maar betere tijden komen!

Dank voor jullie begrip en geduld. En de steun en donaties, die begrijpelijk vorige week erg terugliepen, maar we gaan er weer tegenaan en houden het zo lang mogelijk vol!

Geniet van je zondag,

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven