Gawalo
Online versie
“Ik ben geen voorstander van luchtwarmtepompen”

Aquathermie gaat nog groot worden denkt professor Andy van den Dobbelsteen. Subsidie is volgens de hoogleraar Climate Design nergens voor nodig.

Lees verder >
Prefab verandert verdienmodel installateur

Door prefab gaat het verdienmodel van installateurs op de schop, is de ervaring van Löwik Installatietechniek. Je verdient minder op materialen, maar kunt meer producten maken met dezelfde mensen.

Lees verder >
Nieuwe eisen voor energieprestatie gebouwen in Bouwbesluit

De herziening van de Europese richtlijn Energieprestatie van Gebouwen (Energy Performance of Buildings Directive, EPBD) wordt binnenkort opgenomen in de Nederlandse regelgeving. Die herziening bevat ook voorschriften over installaties.

Lees verder >
Van cv-ketel op aardgas naar cv-ketel op waterstof?

Verwarmen met waterstofgas wordt door steeds meer partijen gezien als een haalbaar alternatief voor verwarmen met aardgas. Hoe kijken fabrikanten van cv-ketels hier tegenaan?

Lees verder >
Basiskennis NEN 1010

Voor het installeren van elektrische verwarming is basiskennis nodig van elektrotechniek. Tot die basiskennis behoort onder meer de norm NEN 1010. Gawalo maakte voor u een gratis whitepaper Basiskennis NEN 1010.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Persoonlijke bescherming tegen koolmonoxide

De nieuwe certificeringsregeling voor cv-installateurs moet een einde maken aan incidenten met koolmonoxide. Cv-monteurs lopen bij het uitvoeren van onderhoud echter wel risico op blootstelling aan dit giftige gas.

Lees verder >
Vakbase W-installatie
Geluidsvermogen bepalen van een ventilator

Het bepalen van het geluidsvermogen van een ventilator is een uitgangsgegeven van een geluidstechnische berekening in een bepaald ventilatiesysteem. Hoe bepaal je dat geluidsvermogen?

Lees verder >
Whitepaper
Warmtepomp versus waterstof

Lees alles over de verschillen tussen de waterstofketel en de warmtepomp.

Lees verder >
Topjobs
Projectontwikkelaar
GOODIJK PERSONEEL
Projectleider (ft)
Vroom Funderingstechnieken
Asset Manager
HEYDAY Facility Management BV
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright