Beste vrijheidsstrijders,

Ik zit me vandaag nog steeds af te vragen: hoe kan het dat Nederlanders gewoon accepteren dat we een minister-president door de strot geduwd krijgen die niemand kent, die niet eens gelieerd is aan een politieke partij en die, zoals we gisteren zagen, totaal niet weet waar die mee bezig is.

Ik had het er uitgebreid over in de show van gisteren. Bekijk het hier terug.

Maar wat natuurlijk lachwekkend is is dat het woord democratie en democratisch ongeveer duizend keer viel tijdens die sessie in de Tweede Kamer. 

Maar niemand daar, op een enkeling daargelaten, realiseert zich hoe ondemocratisch het is om op deze manier deze man, waar we niks van weten behalve dat hij ongeveer zijn hele leven voor de geheime dienst heeft gewerkt, op de hoogste positie neer te zetten. 

Dit gebeurt natuurlijk allemaal niet toevallig. Dus bereid je voor op hele merkwaardige tijden die eraan zitten te komen.

Maar doe dat vooral dit weekend niet. Ga lekker Jensenen. Geniet van het voetbal als dat je ding is.

Ik zal doorwerken dit weekend en ga door met plannen maken voor onze roadtrip waar ik nog steeds jullie financiële steun voor nodig heb.

Ik kan niet wachten om inspirerende content te gaan maken, want ook ik zal me moeten opladen om sterk genoeg te zijn om de narigheid die ze op ons af zullen vuren te kunnen weerkaatsen. En om jullie van echte alternatieve media te voorzien. 

Doneer hier alsjeblieft!

Groet,
Robert

TOON JE WAARDERING MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven