, Inspiratie-Werkt gaat door met andere eigenaren...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk dit bericht online

Inspiratie-Werkt voor trainingen Persoonlijke
Ontwikkeling

Lieve ,

Passende besluiten zijn niet altijd de gemakkelijkste en gaan ook niet altijd zonder pijn. Mijn besluit om te stoppen als eigenaar van Inspiratie-Werkt is er zo één. 


In hoe mijn leven nu is, past het niet om een bedrijf te runnen dat inspiratieweken en een realisatiejaar aanbiedt. Dat is een even pijnlijk als eenvoudig gegeven, wat gevolgd dient te worden. Wat ik dus ook gá volgen.


Het stoppen als eigenaar van Inspiratie-Werkt vraagt me om kort terugkijken. Als ik dat doe is het woord wat dan vooral in me opkomt ‘Dankbaarheid’.
Het stemt me ongelooflijk dankbaar dat we in de afgelopen jaren zoveel deelnemers kennis hebben mogen laten maken met dat wat ten diepste in hen schuilt.  Dat dát hetgene is wat ze vertrouwen mogen geven.


Het stemt me ook ongelooflijk dankbaar dat ik dit met een fantastisch team heb mogen doen. Elise, Ellen, Ad, Eva en Bianca begrijpen wat het is om dienstbaar te zijn aan dit werk. Ze weten wat het betekent om vanuit liefde te werken en zijn als vanzelfsprekend (wat het niet is) trouw aan dit werk. Altijd heb ik me onvoorwaardelijk gesteund gevoeld en dat is van onschatbare waarde.


Met heel veel blijdschap kan ik ook melden dat de inspiratieweken doorgaan. Na een korte zoektocht kwam ik uit bij mijn goede vriendin Charlotte en haar partner Eef, die het eigenaarschap gaan overnemen. Charlotte is zeer ervaren in dit werk, heeft getraind in inspiratieweken, persoonlijke leerjaren en was docent in de Pulsar Academie en ook Eef is gepokt en gemazeld in dit type werk.


In ons gesprek over de overdracht, kwamen we al heel snel tot de conclusie dat zij de juiste mensen zijn aan wie ik met een gerust hart Inspiratie-Werkt kan toevertrouwen. Zij begrijpen dat het voor mij vooral belangrijk is dat de mensen die een inspiratieweek ‘nodig’ hebben, een plek blijven vinden. Dat dat hiermee het geval is en dat het team, inclusief ikzelf als trainer, nog steeds betrokken blijven, is wat ik ons wens. De diepte van de betekenis hiervan was bij ons alle drie fysiek voelbaar, dat maakte dat we wisten dat dit de juiste beslissing op het juiste moment is. 


Met alle liefde en vertrouwen geef ik dus het stokje over aan deze twee fantastische mensen, die daar heel veel zin in hebben. In de komende weken zullen zij hun eigen communicatie starten en meer over zichzelf vertellen. Overigens goed te weten dat ook Elise, Eva, Bianca en Ad meegaan in de nieuwe samenstelling. Ellen heeft ervoor gekozen zich te richten op haar eigen bedrijf en mooie gezinnetje. De eerste teamontmoeting hebben we al gehad. Dat was een mooi samenzijn. 


De inspiratieweek van 18 – 22 november gaat dus gewoon door!


Tot slot: mensen die me kennen weten dat ik in trainingen veel met muziek werk. Nu ik dit schrijf komt “For a dancer” van Jackson Browne voorbij. Zeer toepasselijk voor nu en het bezorgt me dan ook ter plekke kippenvel.

In dankbaarheid,

Hans Broekhoven

Je ontvangt dit bericht op je e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com

Wijzig HIER je gegevens

Het bericht is verzonden door:
Inspiratie-Werkt, Hertogenlaan 328, 4902 AX Oosterhout, The Netherlands
www.inspiratie-werkt.nl

Afmelden voor deze verzendlijst