Ik heb een idee lezer

1 year ago


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Heb je dat ook? Tijdens een rustige periode dat je opeens allemaal geweldige ideeën krijgt? Ik heb altijd een boekje in mijn tas maar ook op mijn telefoon staan heel veel hersenspinsels.

Nu had ik er één, die wil ik graag aan je voorleggen. Wat zou jij ervan vinden als we:

elke maand een lezing online organiseren met een specialistelke maand een online spreekuur houden met een diëtist of allergoloogelke maand 15 recepten delen zonder de 24 bekende allergenen

Ik zie dat voor me als een soort 'lekker leven lidmaatschap' waarbij je ook nog:

gratis toegang tot de allergiebeurs en gezondheidsbeurs krijgtmee kunt doen aan speciale testpanelsunieke kortingsacties 

Zou dat je aanspreken? Ik zou het super vinden als je even een reply wil sturen met een simpel ja of nee. Je zit nergens aan vast hoor, maar voordat ik het helemaal ga opzetten en uitwerken moet ik natuurlijk wel weten of je het zou willen! Mail je me gelijk even? 

Dank je wel alvast!

  Plantaardige lijnzaad drink

Een nieuwe melkvervanger, die wilde we natuurlijk wel gelijk testen! OOOMEGA is vrij van de 14 meest voorkomende allergenen, helemaal fijn.

Wat is er zo fijn aan OOOMEGA drinks?
OOOMEGA Lijnzaad Drink is de enige drank die kan garanderen dat elk glas van 240 ml 1.200 mg omega 3 bevat.

Lees er meer over...  Aandacht voor Allergie en Astma 

Het doel van deze petitie is om samen met alle partijen (professionals, consumenten, bedrijven) meer aandacht te geven aan allergie en astma zodat er meer wordt gedaan aan preventie, onderzoek, verbeteren medicatie, verlagen van de druk op de gezondheidszorg.

Er hebben al 112 mensen uit Nederland getekend van de in totaal 3278 mensen wereldwijd. Laten we voorop lopen en nog even doorknallen! Het kost je maar een paar seconden tijd. 

  ik teken ook  Rabarbercrumble met chocolademousse

Onze blogger Lonneke heeft zich flink uitgesloofd in de keuken! 

Rabarber met chocolade is een geweldige combinatie. Met deze ingrediënten heeft ze dan ook een heerlijk toetje gemaakt. Voor de chocolademousse heeft ze een chocoladereep van So Free gebruikt, van het merk Plamil. Deze chocolade is glutenvrij, koemelkvrij en vrij van noten.

Het recept is voor ongeveer 6 personen. Met een klein half uurtje kun je het voorbereid hebben en dan hoeft alleen nog een half uur in de oven.

Bekijk het recept 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019