clarity coaching logo

Beste John,

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld, een relatie van mij bent of een coachingstraject of opleiding bij mij hebt gevolgd.

Goede voornemens

Goede voornemens, ik doe er niet aan, want ik bouw altijd een teleurstelling in. Ken je dat dat je je wat voorneemt, en dat het je uiteindelijk toch niet lukt. Dat dus, een ingebouwde teleurstelling. Dit jaar heb ik toch maar gedaan, een goed voornemen maken: elk kwartaal breng ik minimaal een korte nieuwsbrief uit. Te beginnen in januari. Ik heb gehaald, op het nippertje 😉. Ik zoek nog naar de vorm. Dus als je tips heb, wat jij in mijn blog zou willen lezen: laat het me weten!

Wat ik wel ruim voor januari heb gehaald, is een geheel vernieuwde website, met daarin een video waarin ik vertel wat voor mensen ik begeleid als coach en hoe ik werk. Je ziet hem hier (even naar beneden scrollen). Alle lof voor de video gaat naar mijn ‘hofleverancier’ Michel GrollĂ©.

En jij?

Hoe staat het met jouw goede voornemens? Ik had vorige week een kennismakingsgesprek met een leidinggevende, die bekende al heel lang te dralen om zich door mij te laten begeleiden. We hadden inderdaad al eens eerder contact gehad, maar er was nooit een traject uit voorgekomen. Nu hij ‘even thuiszit’ omdat hij als leidinggevende zich tĂ© druk heeft gemaakt en daardoor teveel uren werkte, heeft hij de stap gezet om zich te laten coachen.

Herkenbaar voor jou? Druk (met name ook in je hoofd), je zorgen makend over de zoveelste reorganisatie, wel eens wat anders willen gaan doen, maar niet weten wat precies (dat is overigens niet alleen typisch iets voor millennials, juist ook 50-plussers die nog even door moeten voordat ze met pensioen kunnen), niet goed kunnen samenwerken met je collega’s, of gewoon ‘met de benen op tafel’ over je werkzaamheden willen praten.

"Ja maar", roep je nu, ik heb geen tijd (duh, tenzij je ook het leuk vind om overwerkt te raken/burn-out te zijn). "Ja maar", het is zo duur (reken eens uit hoeveel het kost als jij niet lekker in je vel zit. 10% van je totale loonsom is nog een nette indicator). Ik zei tegen die thuiszittende leidinggevende, die hetzelfde argument had qua kosten: “Je ontkent nu je eigen waarde, je bent het hartstikke waard en waardevol om begeleid te worden.” Hij viel stil en zei uiteindelijk: “Die kwam binnen.”

SLIM-regeling: subsidie voor opleidingen

Voor al die "het is zo duur mensen” is er nu een leuke regeling. Tussen maandag 2 maart en dinsdag 31 maart is er in totaal €15 miljoen beschikbaar voor ondernemers om bijvoorbeeld een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden. Werk jij in een MKB-bedrijf en loop je al een tijdje met het idee om je te laten coachen (want coachen is ook opleiden hù)? Wijs je leidinggevende en/of directeur op deze regeling. Je leest hier meer.

Jouw ontwikkeling

Wil je jezelf dit jaar verder ontwikkelen en meer uit jezelf en anderen halen? Met of zonder subsidie, je bent welkom voor een discovery session. In deze gratis en vrijblijvende sessie licht jij je vraag toe en vertel ik hoe ik graag met jou samenwerk (zoals ik coachen noem). Is er een klik, dan krijg je een heldere offerte van mij. Afspraak maken kan hier of mail me.

Warme groet van Titia de Vries
- Master Geaccrediteerde Coach
Titia de Vries
P.S. 1 Ken je iemand voor wie deze nieuwsbrief waardevol is? Stuur hem dan door (dank je wel!)

P.S. 2 Ben je een oud-coachee? Dan ben je ook zonder discovery session welkom voor een 'update': een (of meer) vervolggesprek(en)


Voor wie?

Ik werk samen met managers, leidinggevenden en adviseurs die het gevoel hebben dat ze in cirkels lopen en daardoor niet productief zijn.

Wil je:
>>succesvol in je werk worden Ă©n ook
>>als succesvol gezien worden?
>>je communicatieve vaardigheden duurzaam veranderen en
>>zo je targets bereiken?

Discovery Session

Vraag dan een Discovery Session aan.

In deze gratis en vrijblijvende inzichtgevende sessie van 45 minuten t.w.v. 150 euro:


>>Krijg je je doelen voor je werk helder
>>Weet je welke stappen te zetten. Vraag nu aan.


Zoekwijzer

Coachen is in de literatuur en spraakgebruik niet een eenduidig begrip.

Vaak wordt indelingen gebruikt naar thematiek, doelgroep of methode (wandel-coaching).

Hoe vind je nu de juiste coach? De zoekwijzer voor coaching helpt je daarbij. Vul nu in.


>>> lees verder >>>

Authentiek zijn en mindfulness - blog(je)

"Daar vind ik je te druk voor"


“Ik ben nou eenmaal zo”, we hebben het allemaal wel eens gezegd. En is dat waar? Vanuit mindfulness (gebaseerd op de Boeddhistische levenswijze) gaat het dan om gehechtheid aan identiteit. Het hing vanmorgen meteen boven de groep, waarmee ik de derde dag van een training inging. Er waren enthousiaste verhalen hoe de deelnemers 

Meer lezen
authentiek zijn en mindfulness
MailPoet