CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Hi

Terwijl de dauw optrekt en ik zachtjes mijn weg baan over de voor mij zo bekende wandelroute, kan ik mij niet voorstellen dat hier even verderop net een wolf is gesignaleerd. Maar de hekken vertellen mij dat dit zeker de harde waarheid is. Gelukkig vertrek ik na een weekend weer naar het veilige Noord-Holland, waar ik niet bang hoef te zijn voor een aanval van de wolf. 

's Avonds zet ik Eva (Jinek) op en luister ademloos naar de verhalen van twee mensen die met de wolf geconfronteerd zijn. Voor sommige mensen uit Nederland is deze thriller van Marcella Kleine de dagelijkse werkelijkheid. 

Mijn leestip deze week is Pas maar op voor de boze wolf. Marcella Kleine heeft in deze spannende thriller non-fictie, fictie en sprookje op magnifieke wijze met elkaar verweven.

Veel leesplezier!

Sarina van De Crime Compagnie


Klik hier om alle titels van De Crime Compagnie te bekijken.
Wist je dat we ook een boekenclub hebben? 

Bekijk alle titels

Pas maar op voor de boze wolf | Marcella Kleine
Niemand is nog veilig

Met de komst van de wolf krijgen Imke en haar gezin – net als de rest van de regio – te maken met een nieuwe werkelijkheid waarin vee en misschien zelfs kinderen niet meer veilig zijn.

Terwijl de spanningen oplopen, krijgt Imke ook te maken met haar eigen demon: de 'Wolvenman'. Hij haalt nare streken met haar uit en eist haar dochtertje Sterre op. Imke is helemaal op zichzelf aangewezen, want als ze haar man vertelt wie haar lastigvalt, loopt ze het risico hem kwijt te raken. Lukt het Imke haar dochter uit de klauwen van de wolf te houden?

Heb je het boek uit? Deel hier je recensie.

Lees nu

Wraaklust | Saskia M.N. Oudshoorn

Ook goede mensen maken foute beslissingen.

Keet de Beijl lijkt het eindelijk allemaal voor elkaar te hebben: ze is getrouwd met de succesvolle voetbaltrainer Sijmen Verlaat, ze woont in een prachtig huis, is mede-eigenaresse van een luxe kledingzaak en ze bezit een vakantiehuis op Ibiza. Haar perfecte leven komt abrupt ten einde wanneer Sijmen in zijn auto verongelukt. Het lijkt een noodlottig ongeval, totdat forensisch rechercheur Fedde Laakman een onderzoek begint. Plotseling is alles en iedereen verdacht. Ook Keet…

Gelezen? Laat ons hier weten wat je van dit boek vond.

Lees nu

De bonusmoeder | Inge van Prooijen
Nena is bonusmoeder. Maar niet iedereen is blij met haar komst...

Nena trekt in bij haar vriend Diederik en zijn driejarige zoontje Benjamin. Maar niet iedereen is blij met haar komst. Zowel haar schoonmoeder als de ex van Diederik zien haar liever weer gaan. Als haar geschiktheid als bonusmoeder in twijfel wordt getrokken en er vreemde dingen gebeuren, komt haar relatie met Diederik onder druk te staan. Nena voelt zich genoodzaakt om terug te vechten, maar wie is nu precies haar vijand?

Gelezen? Plaats hier je recensie.

Lees nu

De leden van De Crime Compagnie Club lezen deze maand de nieuwe cosy crime van Marijke Verhoeven.
De moord op Willemina Jansen | Marijke Verhoeven

Downton Abbey meets Agatha Christie
In april 1917 doen twee arbeiders in het donkere Kluivingsbos te Paterswolde een lugubere ontdekking: in een ondiep graf vinden ze het halfvergane lichaam van een vrouw. Al snel bevestigt de politie dat het moet gaan om de sinds september 1916 vermiste Willemina Jansen uit Groningen. Recherche en justitie gaan ervanuit dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, maar tasten verder in het duister.

September 1927: nadat haar voorgenomen huwelijk is uitgesteld verblijft de Haarlemse Ella van Borssum Waalkes voor enkele weken in het Familiehotel in Paterswolde. Wanneer Ella hoort over de onopgeloste moord in het Kluivingsbos gaat ze op onderzoek uit. Maar iemand vindt dat Ella te veel vragen stelt en gaat wel heel ver om haar de mond te snoeren…


Verschijnt 1 oktober
Zet dit boek op je Hebban-plank.

Reserveer nu

Wil jij ook iedere maand genieten van een spannend boek? Meld je aan voor onze boekenclub. We sturen dan aan het begin van iedere maand onze nieuwste thriller naar je toe. Dit is een gloednieuwe thriller die pas een maand later bij de boekhandel verschijnt.

Het eerst volgende clubboek wordt verstuurd vanaf 1 oktober. Van welke auteur het clubboek is blijft geheim totdat deze op de mat valt... ;)

Als lid van De Crime Compagnie Club heb je extra voordeel!

  • Als eerste de nieuwste Crime Compagnie-thriller in huis
  • Korting! Slechts 15,- per maand i.p.v. 21,99 (maandelijks opzegbaar)
  • Geen verzendkosten!* (m.u.v. Belgische Abonnees)
  • Welkomstcadeau Campinggasten | Liz Ouwens (t.w.v. 21,99)
  • Leuke extraatjes

Meld je aan voor 1 oktober om het clubboek van oktober te ontvangen en krijg de thriller van Saskia M.N. Oudshoorn - Wraaklust als welkomstcadeau

Join the club
Coming soon
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.