Beste vrijheidsstrijder,
 
Zoals je in mijn verjaardagsshows hebt gezien is alles wat je ziet gebeuren in de wereld geen 'toeval'. Meer dan vijftig jaar geleden werden deze plannen door Dr. Richard Day aan een groep doktoren verteld. Hij onthulde precies waarom ze de wereld wilden veranderen en op welke manipulatieve manier ze dat voor elkaar gingen krijgen. En de essentie was: ontmoediging. Wij moeten ontmoedigd worden en onze moraal moet verdwijnen. En dat zien we steeds vaker terug.

Als je ziet wat er allemaal in Amerika aan de gang is verbaast het me niet dat een nieuw onderzoek aantoont dat de moraal van de bevolking alleen nog maar afneemt, dat het familiegevoel bijna niet meer bestaat en vooral dat mensen niet meer trots zijn op hun land.

Ook als je kijkt naar de bewust gecreëerde chaos in Frankrijk. Of bij ons waar we tientallen miljarden wegsmijten aan de klimaathoax en die belachelijke oorlog in Oekraïne, mag er nu minder geld naar onze ouderen gaan. Maar op immigratie hoeft gek genoeg nooit bezuinigd te worden.

Dit is ontmoediging. Ze doen het tegenovergestelde van wat logisch is. En zo willen ze ons eronder krijgen.
 
Maar ik kies ervoor om daar niet aan mee te doen. Ik laat me niet ontmoedigen. Als we dat wel doen, is dat namelijk de enige manier waarop ze kunnen winnen.
 
Hebben ze al veel schade aangericht? Ja. Maar zolang wij onze rug recht houden en een muur van menselijk bewustzijn creëren gaat het ze uiteindelijk niet lukken om te bereiken wat ze willen.
 
Nu is niet de tijd om je hoofd te laten hangen. Kom op, let’s go!
 
Bedankt weer voor je steun en donaties. Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat we financieel weer van voor af aan beginnen. We willen ons hoofd boven water blijven houden en dat kan alleen dankzij jouw support!
 
Ik krijg goede berichten over de show van gisteren, kijk ‘m hier als je het nog niet hebt gezien.
 
Nogmaals dank en we spreken elkaar morgen weer.
 
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven