15 & 16 september: Cavallo dagen in Heemskerk & Den Haag‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Ik voel nattigheid...

Oh no! De neerslagkans stijgt aan het eind van de week naar 90 procent! Tijd om de regendekens weer uit de kast te halen. Wil je jouw topper in een nieuw jasje steken? Kan gewoon! We hebben regendekens in de hipste kleurtjes & prints. Heb je bijvoorbeeld deze nieuwe pauwendeken al gezien? 🦚 Deze shop je nu met een mooie korting!

Shop nu
› Actievoorwaarden

Onze populaire Epplejeck Rindal regendekens zijn nu verkrijgbaar in twee nieuwe, hippe kleurtjes! Beschikbaar in 0, 100, 200 en 300 gram. 


Wist je dat de Epplejeck 0 gram regendekens voorzien zijn van een uniek honinggraat membraan om condensvorming te voorkomen? Dit is een dunne laag stof in honinggraat motief die tussen de nylon binnenvoering en de waterdichte buitenvoering zit. Hierdoor kan er luchtcirculatie plaatsvinden en heeft je paard geen last van een vochtige, klamme binnenkant.

Shop nu

Check de dekenwijzer!
Krijg je het ook al benauwd bij de gedachte dat je een nieuwe deken moet kopen voor je paard? In deze dekenwijzer vertellen we je alles over wat je moet weten om de juiste deken te kiezen voor je paard!


Lees de blog!

Ben je minder fan van glitters & franjes, dan is de wintercollectie van Horka zeker het bekijken waard. Met grijs, donkerblauw en zwart blijven de kleuren neutraal. Een kleurtje toch wel leuk? Ze hebben ook leuke roze items in de collectie. 

Shop nu

Zomerkleding opruiming

Shop nu

Zet alvast in je agenda

Meer info

Donderdag 15 september (Heemskerk) & vrijdag 16 september (Den Haag) zijn er weer Cavallo dagen in 2 van onze filialen! Een expert uit het team van Cavallo staat vanaf 11.00u voor je klaar met advies en kan jouw droomlaarzen direct aanmeten. 


Tijdens deze dag profiteer je van een super gave actie, namelijk 1 optie gratis óf het maatwerk gratis én ontvang je ook nog eens een gave laarzentas cadeau (laarzentas niet bij het Linus model). Ook ontvang je 15% korting op de nieuwe wintercollectie!

De Cavallo expert staat van 11.00 - 21.00 uur voor je klaar!

Cavallo laarzen