29 januari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Ikea verlaagt prijzen met 20% tot pre corona-peil
Ikea verlaagt wereldwijd de prijzen met een fors percentage: gemiddeld 20%. 'We vonden onszelf te duur geworden, we dreven af van wat we willen zijn.'
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Freek Wessels van Johnny Cashew: 'Onze cashew is de eerste carbonneutrale noot in Nederland’
Dat duurzaam, transparant en inclusief opereren een gezonde business case is, staat ondertussen vast en experts te over die voorzien dat deze trend het aangezicht van dit decennium zal bepalen. Maar hoe doe je het goed? In de serie Marketeer van een betere wereld interviewt Gijs de Swarte marketeers van duurzame merken. In deze aflevering Freek Wessels van Johnny Cashew.
lees verder
twitter facebook linkedin
Medisch Centrum Wetering is voorzichtig met groei
[advertorial] Het is prettig toeven in Medisch Centrum Wetering, zowel voor patiënten als voor behandelend artsen en medewerkers. Dat kan omdat het een kleine, platte organisatie is. Dat moet zo blijven, vindt Marc Nelissen, bestuurder bij MC Wetering. "Groei moet niet ten koste gaan van kwaliteit en werkplezier."
image
C&A beëindigt samenwerking met externe marktplaatsen
C&A maakt een uitgebreide transformatie door om het bedrijf te laten groeien binnen een dynamische sector. Om steeds in lijn te blijven met de huidige marktsituatie en de wensen van de consument worden naar eigen zeggen maatregelen genomen. Ergo: exit markplaatsen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Aimaze en BBM laten AI de winnaars AI Awards 2024 bepalen
AI-bedrijf Aimaze heeft in samenwerking met Brabant Business Media de winnaars bekend gemaakt van de AI Awards Nederland 2024. De AI Awards werden uitgereikt in drie prestigieuze categorieën: AI Person of the Year, AI Supplier en AI Education.
lees verder
twitter facebook linkedin
Branded Content Event: 19 maart 2024
[advertorial] Op 19 maart 2024 komen honderden marketingprofessionals samen in het Media Plaza (Jaarbeurs) te Utrecht. Het thema is Shaken or Stirred: gaan we de boel flink opschudden of zachtjes roeren? We serveren een cocktail aan onderwerpen zoals social media trends, technologische innovaties (AI) en kenterend consumentengedrag. We duiken in hoe we de doelgroep nog beter kunnen bereiken en hoe we kunnen zorgen dat de boodschap van het merk impact heeft. Wil jij er bij zijn?
image
PR-strateeg Hartley start bureau For the Right Reasons
For the Right Reasons gaat van start: een PR-studio uit Amsterdam, opgericht door PR-strateeg Jessica Hartley. Zijn brengt 25 jaar ervaring mee.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Kwartaalwinnaars Q4 2023 Gouden Loeki bekend
De kwartaalwinnaars van het laatste kwartaal voor de Ster Gouden Loeki 2023 zijn bekend. TBWA scoort weer goed en ook Kruidvat is weer genomineerd.
lees verder
twitter facebook linkedin
NIMA Marketing Day 2024: koop nu je ticket met Early Bird tarief
[advertorial] De NIMA Marketing Day is hét marketingfestival voor professionals binnen de sector. Op donderdag 13 juni komen 1500 marketingprofessionals bij elkaar om naar meer dan 70+ inspirerende sprekers te luisteren. De ticketverkoop is begonnen. Koop nu je ticket met 100 euro Early Bird korting.
image
Lexus partner ABN Amro Open
Lexus is de nieuwe Official Car Supplier van het ABN AMRO Open tennistoernooi in Rotterdam. Tijdens het toernooi komen verschillende geëlektrificeerde Lexus-modellen in actie voor het vervoer van spelers en officials.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.