Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief november 2016

Wat vindt u nou eigenlijk écht van ons?

Dagelijks staan wij klaar om onze huurders te adviseren, te begeleiden naar een nieuwe woning en het onderhoud aan woningen te verzorgen. Maar doen wij deze zaken wel goed? Informeren wij u volledig en op tijd? En hoe goed kent u ons eigenlijk? Wij willen graag van onze huurders weten wat ze nou écht van ons vinden. Zodat we, daar waar nodig, onze dienstverlening en communicatie kunnen verbeteren. Daarom voert onderzoeksbureau Entrada in opdracht van ons een online imago-onderzoek uit onder een deel van onze huurders. Huurt u een woning bij ons? Dan is het mogelijk dat u de komende weken een e-mail ontvangt met het verzoek om deel te nemen aan dit onderzoek. Als u meedoet worden uw antwoorden anoniem verwerkt. De uitslagen van het onderzoek vindt u eind dit jaar op onze website. 
 

Word het internet de baas. Word Digisterker!


Steeds meer zaken gaan digitaal. Dat varieert van het invullen van online formulieren tot het betalen van de gemeentelijke belastingen. Maar wat nou als u dit eigenlijk best lastig vindt? Dan kunt u zich opgeven voor de cursus Digisterker: een initiatief van Bibliotheek Cultura en de gemeente Ede.

Digisterker is bedoeld voor mensen die al een beetje met de computer en het internet kunnen omgaan. U leert onder andere online informatie op te zoeken en online formulieren in te vullen met DigiD. Voor mensen die helemaal nog niet bekend zijn met de computer is de cursus Klik & Tik een goede optie. In deze cursus leren de deelnemers typen, e-mailen en het internet te gebruiken.

Wanneer?
Voor dit jaar staan geen cursussen meer gepland. De startdata van de cursussen voor 2017 worden vermeld op cultura-ede.nl. Wilt u meer weten of wilt u zich alvast aanmelden voor een cursus? Neem dan contact op met mevrouw Welling van Cultura via (0318) 672800 of gwelling@cultura-ede.nl
 

Besparen op energie. Hoe doe je dat?  

Besparen op energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. En wie wil er nou niet minder kwijt zijn aan de maandelijkse vaste lasten? Hieronder enkele tips:
  • Zet uw apparaten volledig uit en niet op stand-by. Haal opladers uit de wandcontactdozen, ook zij verbruiken nog energie.
  • Een waterbesparende douchekop levert door een speciaal spuitstuk hetzelfde comfort maar verbruikt minder water. Met deze maatregel bespaart u al gauw € 25,- per jaar.
  • Overweeg een thermostatische mengkraan. Hierop zit een aparte knop voor het instellen van de juiste temperatuur. Met dit type kraan bespaart u water omdat u warm en koud niet hoeft te mengen. 
  • Was met een zo vol mogelijke trommel, liefst op een lage temperatuur. Probeer de wasdroger zo weinig mogelijk te gebruiken.
Alle tips vindt u op www.woonstede.nl/energietips

 

Te koop: Anjelierlaan 12-2 in Ede

Dit centraal gelegen appartement is recent opgeknapt en heeft nu een nieuwe laminaatvloer en schilderwerk. De woning heeft een grote, lichte woonkamer en een dubbel balkon.

Meer info op Funda
Copyright © 2016 Woonstede, Alle rechten voorbehouden.

Telefoonweg 36 • 6712 GD Ede • Uitschrijven voor deze nieuwsbrief.