'Volop kansen voor recyclingsector'
Bouwmachines
Sloop & Recycling
Online versie
PW
RGS kan elke sloopklus aan met 100-tons Hitachi ZX690-6 UHD
RGS in Rijssen heeft geïnvesteerd in een tweede sloopmachine met lange giek. Naast een Cat 349 UHD met een bereik van zo’n 26 meter, heeft het sloopbedrijf nu een Hitachi ZX690LCH-6 UHD met een 33 meter lange giek aan het materieelpark toegevoegd. 
Max de Vries: Volop kansen voor recycling

Vijftien jaar lang was Max de Vries directeur van BRBS Recycling. Bij zijn afscheid van de branchevereniging voor breken en sorteren, ziet de bijna-pensionado volop kansen voor de sector.

Lees verder >
(advertorial)
Intro-abonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Bezoek een slooplocatie tijdens Veras Demolition Day

Wie altijd al eens heeft willen rondkijken op een slooplocatie, krijgt 22 september 2018 de kans. Leden van Veras, brancheorganisatie van sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven, stellen die dag projectlocaties verspreid door heel Nederland open voor het publiek.

Lees verder >
27-tons Hyundai graafmachine draait bij Paro

Van der Spek Vianen leverde een nieuwe Hyundai HX260L graafmachine aan Paro in Amsterdam. De 27-tonner wordt breed ingezet in de recycling. Van der Spek voorzag de machine van de juiste opties om optimaal te kunnen draaien in de recycling.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright