In 2 minuten een ZACHTE en STRALENDE huid

2 years ago


Text only:

Peelings zijn voor iedereen van belang, maar vooral voor hem of haar die optimale resultaten wil bereiken bij huidverbetering en huidverjonging.

Met peelings bereik je dat je huid zich weer jong en energiek gaat gedragen. Een belangrijk voordeel daarvan is dat je huid veel meer profiteert van verzorgingsproducten zoals dag- en nachtcrèmes, serums en voedende en hydraterende maskers.

WELKE ADVISEER JIJ ME?

Ik adviseer je bij een gevoelige huid de Pascaud Enzyme Peel. Dit is een peeling en een masker in één. Het zorgt ervoor dat je dode huidcellen worden verweekt en daardoor makkelijk te verwijderen zijn. En daarnaast hydrateert het je huid intensief waardoor je dus gelijk de voeding in je huid krijgt en een mooi glad resultaat.

Kan je huid wat meer hebben, heb je een vettere/onzuivere huid of is de structuur van je huid wat grover. Dan kun je beter de Pascaud Salicylic Exfoliator gebruiken. Deze scrub bevat een korrel en gaat met zijn werkstoffen de poriën in om het daar ook goed te reinigen.

Op beiden Pascaud peelings krijg je nu tijdelijk 25% korting, bestel ze snel in onze webshop.

Hoe vaak gebruik je een peeling?

Afhankelijk van je huid kun je een peeling een aantal keren herhalen in een week. Is je huid extreem gevoelig hou het dan op 1x per week. Maar heeft je huid juist wat meer onzuiverheden en is deze wat grover. Dan mag het 2 tot 3x keer herhaald worden.

En daarna ben ik klaar?

Bijna! Want een huid waar de dode huidcellen van af zijn gehaald is klaar om gevoed en gehydrateerd te worden.
Juist dan is het zo belangrijk want het kan dan nog dieper in de huid komen. Dus let erop, dat je probeert om daarna een masker aanbrengt voor de huid.

Dus wil je sneller een stralende en zachtere huid John, gebruik dan een peeling!

Zelf gebruik ik een peeling als de crèmespoeling aan het inwerken is. Zo kost het je ook geen extra tijd.

Have a beautiful day!
Lillian Nelissen

Puur Huid
040-2810404
info@puurhuid.nl

Ps Bij de Mesotherapie behandeling doen we altijd eerst een fruitzuurpeeling, zodat de vitaminen en mineralen nog dieper in je huid worden opgenomen. Deze combinatie is echt een BOOST behandeling voor je huid. EN T/M OKTOBER krijg je 50% korting op de 2de Mesotherapie behandeling. Dus spreek snel af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze mail is verzonden via Enormail aan newsletter@newslettercollector.com, geen jongere huid? Uitschrijven


Puurhuid.nl

Categories: Beauty and Wellness
Age: 7 until 13 year 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019